|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
22.01.2009, 19:59 | #11 |
Usta Yiğido
harbikiz58 Şuan
Son Aktivite: 03.10.2012 23:37
Tecrübe Puanı: 673
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
Ferda Anıl Yarkın Ayrılmayalım Ayrılmayalım ayrılmayalım sensiz gecen bir an yasamayalım bu aşk yolunda ömrüm sonunda sensiz gecen bir an yaşamayalım gitmemi isteme, isteme benden böyle bir aşk, yaşanmaz ki duyar mısın beni, sesimi söyle ayrılık bize hiç yakışmaz ki gitmemi isteme, isteme benden böyle bir aşk, yaşanmaz ki duyar mısın beni, sesimi söyle ayrılık bize hiç yakışmaz ki ayrılmayalım ayrılmayalım sensiz gecen bir an yaşamayalım bu aşk yolunda ömrüm sonunda sensiz gecen bir an yaşamayalım ayrılmayalım ayrılmayalım sensiz gecen bir an yaşamayalım bu aşk yolunda ömrüm sonunda sensiz gecen bir an yaşamayalım gitmemi isteme, isteme benden böyle bir aşk, yaşanmaz ki duyar mısın beni, sesimi söyle ayrılık bize hiç yakışmaz ki ayrılmayalım ayrılmayalım sensiz gecen bir an yaşamayalım bu aşk yolunda ömrüm sonunda sensiz gecen bir an yaşamayalım senden kolay vazgecseydim aşkı kolay terk etseydim aşk sordu düşünmeyenlerın bir tek seni sevdim ayrılmayalım ayrılmayalım sensiz gecen bir an yaşamayalım bu aşk yolunda ömrüm sonunda sensiz gecen bir an yaşamayalım |
Konuyu Toplam 22 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 22 Misafir) | |
|
|