Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 25.01.2009, 11:43   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 953 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart O Ünvanı Boşuna Almadı

Sivas'ın Gürün ilçesi Kaymakamı Davut Gül, ''Yılın Kaymakamı'' seçilmesi dolayısıyla aldığı para ödülünü ilçedeki bir okulun yapımı için kullanacak.

Edinilen bilgiye göre, Türk İdareciler Derneği ile İçişleri Bakanlığınca düzenlenen “Yılın Yöneticileri” ödüllerinde bu yıl “Şehit Kaymakam Ersin Ateş Üstün Hizmet Ödülüne” Gürün Kaymakamı Davut Gül layık görüldü. Kaymakam Gül'e ödülü 9 Ocakta Ankara'da düzenlenen törenle Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından takdim edildi. Davut Gül, yaptığı açıklamada, ödülün tüm Gürünlülere ait olduğunu ve ödülün maddi kısmını Gürün'e harcamayı uygun gördüğünü kaydetti.
Türk İdareciler Derneğinin verdiği 3 bin 500 TL'lik ödüle kendisinin de 6 bin 500 TL ekleyerek 10 bin TL ile ilçede yapımı planlanan Anadolu Öğretmen Lisesine katkı sağlayacağını ifade eden Gül, Gürün adına aldığı ödülü görev yaptığı ilçeye harcamayı uygun gördüğünü söyledi.
Gürün Kaymakamı Davut Gül, şöyle konuştu:
“Aldığımız ödüle kendim de katkıda bulunarak Gürün'ün öncelikli ihtiyaçlarından biri olan Anadolu Öğretmen Lisesinin temeline ilk harcı koymak istiyoruz. Başlattığımız kampanya ile kısa sürede bu okulumuzu da eğitimin hizmetine sunarak, Gürün'deki başarı grafiğinin yükselmesine katkı sağlayacağız.''
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)