Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: Biz Nerede Olmaliyiz?
BM ilemi olalim? 0 0%
ABD nederse onumu yapalim? 0 0%
Her$eyi sineyemi cekelim? 0 0%
Gecmi$i unutmayip her$eyde temkinlimi olalim? 8 100,00%
Birden Fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 8. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 03.02.2009, 12:59   #1
SIRIKLIOGLU.58
Yiğido
NO AVATAR

SIRIKLIOGLU.58 Şuan SIRIKLIOGLU.58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2009 17:53

Tecrübe Puanı: 612 SIRIKLIOGLU.58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Cool Biz Nerede Olmaliyiz?

$imdi Arkada$lar bu konu okadar geni$ki ama ben kisaca özetleyeyim sakin yanli$ anla$ilmasin siyasi yada politik bir konu üzerinde durmuyorum sadece insani duygularla bezenmi$&dünyadaki bütün varliklarin hizmetine sunuldugu&en mükemmel varlik olan icerisinde bir kalp&vicdan ta$iyan merhamet duygulariyla bezenmi$,cok güclü&bir o kadarda zayif&kirilgan olan insandan bahsetmek istiyorum.Dünyayi kasip kavuran Ekonomi devi olan ülkeleri dahi derinden sarsan,soguk&sicak sava$larin kol gezdigi Dünyamizda Bizler asirlar boyunca dünyaya adil hükmetmi$ bir neslin torunlari olarak nerede olmaliyiz?Bir yanda inanclarimiz diyer yanda maddi cikarlarimiz varken bu labirentin icerisinde rotamizi $a$irmadan kendimizden taviz vermeden nasil ilerleyebiliriz?Bu konudaki yorumlar serbesttir.
SIRIKLIOGLU.58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 4 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 4 Misafir)