|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#22 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2015 05:22
Tecrübe Puanı: 1193
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ben partili değilim sadece bir seçmenim. CHP'den istifa etmemin baş nedeni çarşaflı üyelerdir... Bu çarşaflı üyeler de CHP'nin başına bela oldu netekim....Başörtülüler değil... Herkes istediği partiye üye olabilir, buna kimse karışamaz... Ama bunu gövde gösterisi şeklinde yapmak bu işte dini siyasete alet etmektir, laik bir davranış değildir. Sessiz sedasız üye olsalardı o insanlar keşke...
Başörtülüde bizim insanımız çarşaflı da ama Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye'de devrimleri yapan partidir, çarşafın kaldırılmasıda bu devrimlerden birisidir. O zaman geçmişine tükürmücek CHP... Fikirlerimi söyledikten sonra üniversitelerdeki Türban yasağına gelelim... O ayrı bu ayrı bir konu... Eğer böyle bir strateji geliştiriyorsa CHP İslamiyeti siyasetin pisliğine sokmayı düşünüyorsa tıpkı AKP gibi kimse CHP'yi yargılayamaz üniversitelere türbanın girmesini engelledi, partinin girmesine izin veriyor diye... Çünkü bunlar birbirinden farklı konular... Sapla samanı ayıralım... O zamanda CHP'den açıklama gelmişti... Kamu alanında siyasi simgeye hala karşıyız burası özel yaşam alanı diye....Ki haklıdırlar.... Siz düşünmeyin efendim benim ne kadar halkçı olduğumu ne kadar insanların içerisinde olduğumu kimleri dışlamadığımı kimler tarafından dışlandığımı... Kimseyi yargılamam, sizinde beni yargılamanıza izin vermem çünkü bir iki cümlelik mesajımla beni tanıyamaz ve yargılayamazsınız.... Benim başörtülüye de çarşaflıyada saygım sonsuz İslamiyete saygım hem Tayyip Erdoğan'dan hem Deniz Baykal'dan daha fazla çünkü ben ne şekilde olursa olsun İslamiyet'in siyasete alet edilip kirletilmesini istemiyorum... Bu İslamiyet için en güzel düşüncedir... Bu konuda ne AKP ne CHP samimi ikiside İslamiyet'i kullanıyor... Türkiye'yi İslamiyet'i siyasete alet edilebilecek hale getiren şahıslar kahrolsun mekanları cehennem olsun...Çünkü günahların en büyüğünü yapıyorlar... İslamiyet üzerinden rant sağlıyor güç sahibi oluyor sonrada hırsızlık yapıyorlar çünkü.... Saygılar....
![]() ![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İCADLAR ve BULUŞLAR KRONOLOJİSİ | selocan58 | Serbest Kürsü | 0 | 26.12.2008 23:08 |
İCATLAR KRONOLOJİSİ | abircan | Arşiv | 5 | 08.02.2008 16:52 |