Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 27.02.2009, 21:16   #1
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1244 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart CHP Heyetinden AKP'ye Ziyaret

CHP Belediye başkan adayı Mete Oltulu, CHP İl Genel Sekreteri Osman Özler, CHP İl ve Merkez İlçe Yöneticileri AK Parti İl Başkanı Zeki Kılıç’ı parti binasında ziyaret etti.

“Siyasette güzel insanların ön plana çıkarak Sivas’a hizmet etmek istemesi bizleri sevindiriyor” diyerek sözlerine başlayan AK Parti İl başkanı Zeki Kılıç, “Sivas’ta seçim seviyeli ve güzel geçmektedir. Bu bir yarıştır. Önemli olan insanları sevmektir. İnsanları sevmeye önem vermeliyiz. İnsanlar hür iradesiyle oyunu kullanacak ve kendi başkanını seçecektir. Bu duruma saygı duymak gerekir” dedi.

‘Halk kazansın da bizler kaybedelim’

Geçmişe nazaran büyük kazanımlar olduğuna dikkat çeken AK Parti İl başkanı Zeki Kılıç, “ geçmişte siyaset yapmak çok zorken, şimdi herkes saygılı ve seviyeli. Geşmişten bugüne siyaset adına büyük kazanımlarımız oldu. Halka hizmet etmek, onların huzurlu ve güvenilir bir kente yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak çok önemli. Bizler, iktidar olarak yada muhalefet olarak ‘Halk kazansın da bizler kaybedelim’ düşüncesiyle hareket eden kişileriz. İktidarın göremediğini, eksikliklerini muhalefet görmelidir. Bu hizmet yarışında muhalefet eksikliklerimizi takip ederek iktidara yeni projeler sunmalıdır. Önemli olan siyaseti güzel bir zemin üzerinde oluşturmaktır” diye konuştu.

“Sivas’ın menfaati için varız”

CHP Belediye başkan adayı Halit Mete Oltulu’da konuşmasında; Sivas’a hizmet uğruna yola çıktıklarını belirterek, “ Sivas’ın menfaati için hep birlikte çalışmalıyız. Kendi değerlerine sahip çıkan bir toplum olarak bir tek amacımız vardır: O da Sivas aşkı ile dolu gönlümüzle, projelerimizle bu kente hizmet etmektir” şeklinde konuştu.

“Sivas adam kıyma makinesi”

“SİVAS ADAM KIYMA MAKİNESİ. ÇOK ÇABUK ADAM HARCAYAN BİR SİVAS’TA SİYASET YAPIYORUZ” açıklamasında bulunan AK Parti İl Başkanı Zeki Kılıç, “ Sivas siyasetçiye aç. Sivas değerlerine aç. Şehir dışında yaşayanların Sivas’a gelerek hizmet vermesi, Sivas’a sahip çıkması kadar güzel bir şey yok. Ben 16 yıldır Bandırma da yaşayan birsiydim. Sivas’a geldim ve yerleştim. Bana bu adam niye geldi diyorlar. Kötü mü yaptım? Keşke herkes gelse” dedi.

Sıcak ve samimi bir ortamın ardından CHP belediye başkan adayı Halit Mete Oltulu’nun koluna girerek, birlik ve beraberlik gösterisi sergileyen Kılıç, “ sizin gibi genç ve dinamik siyasetçilere ihtiyacımız var” ifadesini kullandı.

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)