Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 04.03.2009, 09:29   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 961 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Büyük Buluşma

Pazar günü, İstanbul Haliç Restaurant`ta, İSTDER ve SMG(Sivas Media Group) davetinde bir buluşma gerçekleşmiştir. Bu buluşmanın amacı,sivil toplum örgütleri ve işadamları arasında fikir alışverişinde bulunmaktı.

Bu amaç doğrultusunda,saat 17.00 de, SMG Yönetim Kurulu Başkanı ve ASİB Onursal Başkanı İşadamımız Sayın Mehmet ÇAPRAZ, ASİB Başkanı ve sitemiz kurucusu Rüştü ELMAS, , ASİB yönetim kurulu üyesi ve işadamı Fatih BAYRAK, yine Almaya'daki İşadamı hemşerimiz Cavit KAVAKLIOĞLU, İstanbul Haliç Restorant sahibi Halil UYAN bey, Sivas Platformu Genel Sekreteri Sayın İsmail KARABİBER, SİDEF(Sivas Dernekler Federasyonu) Başkanı ve İşadamı Zeki BULUT bey, SİDEF Genel Sekreteri Günal Yalçın , Sivaslı İş adamlarımızdan, Sivas İli-Koyulhisar İlçesi- Çukuroba Köyü Dernek Başkanı Sayın Muammer DEMİRCİ, Zara Haber Halkla İlişkiler Müdürü Osman SÖNMEZ, Sivas Eğitim ve Gençlik Derneği Başkanı Av. Fatih KÖSE, SMG Genel Koordinatörü ve İSTDER Başkan Yardımcısı Ertuğrul ÖZDEMİR, İSTDER Başkan Yardımcısı Osman GÜNAY, İSTDER Yönetim Kurulu Üyesi Hakan ÖZPINAR muhtelif ilçe ve köy dernekleri ve diğer misafirlerin katılımı, gerçekleşmiş bulundu.

Toplantı dahilinde genelde bir sonuca varmak yerine var olan sorunlar hakkında bilgi alışverişi yanında, bulunan örgütlerin yapısal kurumları ve icraatleri hakkında bilgi verildi.bilgilendirilmenin ardından, toplantıya katılan her dernek ve kuruluş söz alarak olumsuzluklar hakkında fikir beyan ettikten sonra, en kısa sürede bu konular dahilinde tekrardan bilgi alışverişinde bulunmak ve somut veriler elde etmek üzere toplanılması kararı alınarak vedalaşıldı.

Toplantıya katılanlar tarafından çok faydalı bir toplantı olduğu,bazı konularda dahada bilgi sahibi olunduğuna dair söylemler oldu.

Ayrıca, toplantı dahilinde mekan sahibi Halil UYAN beyin titizlikle gösterdiği evsahipliğinde, kusursuz yemek servisi ve yunus gösterileri ise gecenin unutulmaz anılarıydı. . Halil UYAN beye ayrıca teşekkür ederiz.

Sivaslılar.net Özel Haber

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)