![]() |
#11 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5471
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Beni Aşksız Bırakma Yangınlar alev alev her daim kalbimdesin Sen benim ah sen benim gurûb ihlalimdesin Sen özümde sen tenimde en masum halimdesin Yâr kalmadı şuurum beni şavksız bırakma Sana sende mecburum beni aşksız bırakma Sinemde gönül sızım aşkta sana muhtacım Gökte mavi yıldızım saçlarımdaki tacım Acıya meftun zaman sende kaldı ilacım Yâr kalmadı şuurum beni ışksız bırakma Sana sende mecburum beni aşksız bırakma Ümitlerim eserken aşkı senden ögrendim Bahtıma gün dogarken ah hayata direndim Saçlarım savrulurken tende kurudum sendim Yâr kalmadı şuurum beni şevksiz bırakma Sana sende mecburum beni aşksız bırakma Hüzün dolu geceler seni bana anlatır Ah solgundur heceler gözlerin aydınlatır Aşk gönülde nuş eyler dinlemez gönül hatır Yâr kalmadı şuurum beni meşksiz bırakma Sana sende mecburum beni aşksız bırakma....... Fatimâ Hümeyrâ Kavak [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Suskusunda gizliydi tutkusu dudaklarının Ellerim yaban kalmış kokusuna teninin Ellerim tüm hoyratlığını hayatın soluğunda boğdu Ve gün gözlerinde doğdu. Ah bu yalnızlığı yaşamın bir yanıma yaslanmış Yeni masallara öykünüyor Ah sesim uykularımda uzun koşulara bileniyor. Gece birkez daha gözlerime oturmuş Git diyorum gitmiyor. Ve söz efendisinin ellerinde, tutsak kelimelerim var, Cendereden geçmiş hayli yıpranmış nazik kelimelerim var. Ey; geceleri yorgan yapıp koynuma aldığım O muhteşem gizi hayatın Düşlerimde bilesin tahtın var… Oysa ki daha çok vardı sana… İşte en büyük yara; Sen hayallerimde bile henüz şekilleniyorken Ben yalınayak bile geçemiyordum düşlerinden. Sana çok vardı… Sana varmak için birçok toprak, birçok başak, birçok hayat kavrulmak gerekti. Ve ben bunu öğrenende yaş Kemal’e erdi. Ben sana örgütlerken bütün haylaz çocukluğumu sen gidiyordun. Neredesin bilemediğimden bildiğim en güzel yerdeydi hediyen… Önce aşk gelmeli bir yanıma sonra varlık kaygısı. Ama önce aşk! kucağında herbir pozisyonda mutluluk çığlığı. Dökülüvermeli eteklerinden usul usul Tagore’un. Bense bu sonu gelmez şiirleri yazarak dikkatini çekerim belki çocukluğumun. Göğsümde büyüyor sancılar. Daha da bir kanıyor daha da bir kanıyor. Koşun, koşun bu gecede yalnız bir el omuzuma dokunuyor. İşte o an ürpertisi aynanın, geçmişi karanlık o aynanın. Bildik dualardan sonra bilinmeyecekleri söylüyor dilim. Uzakların ritmiyle titriyor titriyor, dökülüyorum yalnızlığını bu şehrin ıslıklarına. Dudaklarım kupkuru. Birparça bayat ekmek var aklımda Bir de göğüslerinin doyuruculuğu… İlk aşkın hevesiyle öykünüyorken Kasım kasım kasılıyorken siyah beyaz cama Penceremin altında küçük bir tıkırtı keşke; hiç olmasa ama oluyor biliyorum Keşke kafama kadar çektiğim yorganım sana açılan ayaklarımı da saklasa Sana buncasına çıplak ve savunmasız yakalanmasak Ve dahi yüreğimle ben… Çıldırıyorum giderekten.geceleri ışığı açık bırakıyorum sen iyi geceler dileyip giderken…. Biliyorum halbuki arkamı dönsem sarılacağım bir ten. bilmediğim bilip te tekrar edemediğim niyeyse ayağım açıkta kalır- sus Allah aşkına sus. dışarıda kar var. peki ya üşüyenler..sus dedim ya üç kişilik bir bandovar odamın giriş kapısında siz de susun onlar da sussunlar. sade kar taneleri konuşsun ve hükmünü beyazın yazsın tüm aynalara. Ben de yazıyorum “biz buradaydık ve mutluyduk çokça” Sesin geliyor bu şehre. Şehir ayaklanıyor ıslık çalamamışlığıma inat dudaklar büzülüyor. Aşk dediğin; öyle birden gelip, gitmiyorki…........ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Konu Kardelencicegi tarafından (23.03.2009 Saat 10:29 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Toplam 10 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 10 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
berat kandiliniz mübarek olsun.... | kronik | Özel Günler | 35 | 22.08.2008 00:41 |
NURUNUZ AYN OLSUN !!! … Aşk Olsun!!! | Esengül | Arşiv | 0 | 22.07.2008 16:11 |
SELAM OLSUN HEPİNİZE(şiir) | AKÇAMAGRALI58 | Şiirler | 2 | 27.06.2008 17:46 |
BABALAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN | Sabiha Serin | Özel Günler | 3 | 15.06.2008 17:41 |
Bayram Mesajları :) | arikarinkuchi | Özel Günler | 2 | 20.12.2007 18:09 |