|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Sivaslı Önemli Şahsiyetler Sivaslı Önemli Şahsiyetler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
29.03.2009, 21:21 | #1 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
Son Aktivite: 22.05.2010 12:45
Tecrübe Puanı: 0
|
Üşüdün ve Üşüttün bizi KOCA REİS !
Çarşamba günüydü,Allah'ın en güzel günlerinden biriydi.O zaman Reis sen ÇağlayanCeritteydin.Güzel mitingini Tgrt Haberden doyumsuz şekilde izledim.O güzel üslübün 29 Martta ne kadar iddaalı olucağının belli başlı habercisiydi. 7 Yaşında tanıdım seni Babam tanıttı seni REİS ! O Günden bu güne büyük bir hayranlık oluşturdun bende. Hep hayatını örnek aldım.O güzel hayatını.... Mertliğin Türkiyenin 81 iline yayılmış Koca Reis ! Dava arkadaşların seni yanlız bırakmadı reis.1993'de kurduğun Büyük Birlik Partisi ( BBP ) her şeçimde %1 ile %5 oy aldı Reis. Sen hiç bir zaman kimseye küsmedin darılmadın reis.Davanın adamı olduğunu bu şeçimlerde görüyorduk KOCA REİS. Vefatın üzerine %1 oy almana rağmen Türkiyenin %99 oranındaki insanları bir araya getirdin Reis ! Sağcısı,Solcusu,Türk'ü,Kürdü,L azı,Çerkez'ini bir araya getirdin Reis ! Sen güldün biz güldük.Sen ağladın yeri geldiği zaman,bizlerde ağladık. Mamak cezaevinde 25 yıl önce yazdığın şiiri okudum reis ! Hani sen derdin ya ; Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır şu anda aynen bendede öyle bir çoşku var içimde sağa dönsem SEN sola dönsem SEN. Ne olursa olsun bir Sivasli olarak sana hak ettiğin değeri veremedik REİS ! Yine buna rağmen Türkiyeye,Sivaslilara hizmet etmeye devam ettin REİS ! Hani sen Osmanlı Padişahlarını örnek alırdın ya Reis,Sen benim gönlümün Osmanlı fatihisin reis. Fatih Sultan Mehmet 21-22 Yaşlarında İstanbul'u fet etti,Sende 25 yaşında Türkiyenin dört bir yanında bizim Liderimizdin reis. Her mitinginden sonra ' Allah'a emanet olun' sözünü dilinden düşürmüyordun Reis ! Sen bizi Allah'a emanet ettin peki bizi neden yanlız bırakdın Reis ? Ben Dünyaya gözlerimi açmışım 24 Gün sonra sen Partini kurmuşşun Reis ! Keşkelerle dolu bir dünyada yaşamayı istemiyoruz Reis ! Bizlerin derdinden bir gün bile kendi derdine bakamadın Reis ! Bu kadar kısa bir sürede nasıl böyle bir kitleye ulaştın Reis ? Hani bir sözün vardı ya ; Beni sevenin çok olduğunu biliyorum,Ama sandığa gidince sevgileri başka bir yön alıyor diyordun. Gerçektende öyle biz Sivasli olarak sana hiç sahip çıkmadık Reis ! Sen Maraşta üşürken reis biz burada yerimizde duramıyorduk Reis ! Çok sevdiğin Peygamber efendimizin yine çok sevdiği ' Gülü' partinin amblemine aldın Reis ! O gül orada durdu biz hep gülü sevdik Koca Reis ! Bilki yerin doldurulamayacak seni hep hatırlayacağız her zaman kalbimizdesin ! Sende Allah'a emanet ol ! Gittiğin yerde peygamber efendimizi görmeyi nasib eylesin Ya rab. İnna lillah ve inna ileyhi raciun Muhsin Yazıcıoğlu - Üşüyorum Üşüyorum Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU Not ; Yazılan yazı merhum Muhsin Yazıcıoğlu için Eyüphan Aydın tarafından yazılmıştır.Resim'i değiştiren Eyüphan Aydındır. |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|