|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siyahnur Şuan
Son Aktivite: 15.09.2013 00:22
Tecrübe Puanı: 840
![]() ![]() |
Bu Bölüm onsuz olmaz... AŞK Rabbim, Rabbim, bu işin, bildim neymiş Türkçesi; Senin aşkın ateştir, ateşin gül bahçesi... ALLAH DIYENE Her sey, her sey su tek mujdede; Yoktur olum, Allah diyene Canim kurba, basi secdede, Iki buklum, Allah diyene Akil, kirik kanadi hicin; Derdi gucu 'nasil' ve 'nicin'... Bagli, percin ustune percin, Benim gonlum allah diyene... N.F.Kisakurek (Cile) 1972 Musluman Yuzu O yuz, her hatti tevhid kaleminden bir satir; O yuz ki, goz degince Allahi hatirlatir... Necip Fazil 1976 Anlamak Anlamak yok çoçuğum, anlar gibi olmak var; Akıl için son tavır, saçlarını yolmak var... 1983 UTANSIN Tohum saç, bitmezse toprak utansın! Hedefe varmayan mızrak utansın! Hey gidi küheylan, koşmana bak sen! Çatlarsan, doğuran kısrak utansın! Eski çınar şimdi noel ağacı; Dallarda iğreti yaprak utansın! Ustada kalırsa bu öksüz yapı, Onu sürdürmeyen çırak utansın! Ölümden ilerde varış dediğin, Geride ne varsa bırak utansın! Ey binbir tanede solmayan tek renk; Bayraklaşamıyorsan bayrak utansın! AFFET Göz kaptırdıgım renkten kulak verdigin sesten, Affet senden habersiz aldigim her nefesten BENDEDİR Ne azap, ne sitem bu yalnızlıktan, Kime ne, aşılmaz duvar bendedir, Süslenmiş gemiler geçse açıktan, Sanırım gittiği diyar bendedir. Yaram var, havanlar dövemez merhem; Yüküm var, bulamaz pazarlar dirhem. Ne çıkar, bir yola düşmemiş gölgem; Yollar ki, Allah'a çıkar, bendedir. Sadece bi kac tanesi....
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|