|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 892
![]() |
![]() Lara - Güvenmiyorum
yüzündeki izler bana sorarsan eğer futursuz olmalı ,bedeli olmalı yaşlı gözlerin, titreyen ellerin günahkar olmalı,direti olmalı kimine dar kimine yar bu sevda çektik bunuda daha başında kimene yar bana nar bu sevda bunuda söyledim sana başında yeminler etsen allah biliyor desen içini görüyorum sana güvenmiyorum yağmuru duyar deler geceler varsa giden sebebim aynı sana güvenmiyorum Hande Yener - Hayrola Aklım inanmaz o yalanlara İnce hesaplara mutlak sonlara Zaman kalmaz oyalanmaya Nice telaşlara korkak yaşlara Hey sen büyük oyna iyi düşün Yapayalnızsın başla alışmaya Hey sen çocuk olma herşey niçin Yapayalnızsın başla alışmaya Kötü haber çok, iyi haber yok Kadere sitem çok hep yarın ola Heryerde aşk var ama gören yok Herkesin derdi çok hayrola Aşk nerdeysen çık dışarı Yeller esiyor yerinde eller geziyor tenimde Kimler duruyor yerinde güller kuruyor elimde
ve o eksiği tamamlayayım derken, var olan aşınıyor zamanla... Konu tatli-dilli tarafından (07.04.2009 Saat 21:02 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar tatli-dilli'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 8 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 8 Misafir) | |
|
|