|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Serbest Kürsü Serbest Konular |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
14.04.2009, 11:03 | #12 |
Usta Yiğido
seheresma Şuan
Son Aktivite: 28.07.2010 17:34
Tecrübe Puanı: 651
|
Cevap: SİZCE BAŞKALARI HAKKINIZDA NE DÜŞÜNÜYOR
benim cok eglenceli mutluluk sacan ,alcak gönüllü,yardimsever ve güleryüzlü oldugumu söylerler ;;;;;;;;;;;;yalanim varsa namerdim ben bu kadar kebabi köyde bile yemedim:-D
Eğlenceli İnsanlar sizi canlı, neşeli, hayat dolu, çekici, kabiliyetli, ve herzaman ilgi çekici bulurlar. Dikkatleri üzerinizde toplarsınız. Hiç bir zaman aşırıya kaçmazsınız. Aynı zamanda mütevazi, iyi, anlayışlı ve etrafındakilere neşe veren biri olarak algılanırsınız. Birçoğu sizi akıllı, yetenekli ve aynı zamanda mütevazi bulur. Siz hemen ve kolayca arkadaş edinemeyebilirisiniz ama daimi ve güçlü ilişkiler kurmak konusunda üstünüze yoktur. Sizin birine güvenmeniz ve onu benimsemeniz hayli zaman alacaktır ama bir kere güvendikten sonra asla kimseyi yarı yolda bırakmazsınız (((((((((((((GERCEKTEN TEST DÜSÜNÜLDÜGÜ GIBI CIKTI COK MUTLUYUM )))))))))))))) Konu seheresma tarafından (14.04.2009 Saat 11:09 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|