|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Hertelden Her Telden Muhabbet Burada |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 | |||
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ErdalGüler Şuan
Son Aktivite: 28.01.2010 16:37
Tournaments Won: 5 Üyelik Tarihi: 27.08.2005
Tecrübe Puanı: 866
![]() |
Alıntı:
yazdığım yazı çok açık zannediyorum. Ben sadece bu foruma göre bir yazı yazmadım. ve direk sizede boş mesajlar yazıyorsunuz demedim. Neden üstünüze alınıyorsunuz anlayamadım doğrusu, ben sivasspor.com ve sivaslilar.net te ilk kuruldukları günden beri bulunan birisiyim ve mümkün olduğunca işlerim el verdiği sürece takip ediyorum. Ama dönem dönem yaşanan ve son zamanlarda yine çokça rastladığım gereksiz konular ve mesajlar dikkatimi çekiyor. Beni üzen şey anlamsız ve gereksiz olduğunun düşündüğüm bu mesajların büyük bir forum kirliliği yaptığı görüşündeyim. Örneğin yeni mesajlara tıkladığımda karşıma çıkan manzara gerçekten çok üzücü neden mi? çünkü sayfaya çıkan yazıların %98'i forum oyunları vb konular ve o kadar gereksiz ve anlamsız oyunlar varki, yani afedersiniz cılkı çıkmış durumda. yani sitemizde oyun bölümü var oyun oynamak isteyen girsin oynasın, ben şahsen öyle yapıyorum. Bu arada forum oyunlarına karşı değilim ama, biraz abartılı olduğunu düşünüyorum. Bu benim şahsi görüşümdür. Saygılar. Alıntı:
Alıntı:
yazılarımda asla kimseyi aşağılamam. lütfen dikkatli okuyunuz...
Konu ErdalGüler tarafından (21.04.2009 Saat 11:37 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|||
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|