|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Yiğido
![]() ![]() SİVASLIM-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 05.07.2009 17:13
Tecrübe Puanı: 638
![]() |
![]() hava sis gök yere inmiş
kar beyazı tenler düşmüş yere ben kayıplardayım bugün nerelerde ararsınız beni keş dağları kardan yuva yapmış üstüme düşünmeyin beni üşümüyorum yinede vatan sevdası kor olmuş bikere yürekte, Maraş uzakmıydı Yerköy şurası kavuşuruz iki adım ötesi gelemedim aşamadım dağlarını ülkemin hayatım boyunca hep engellendim size yaklaştıkca uzaklaştırıldım kavuşamadık vuslatına vatanın benim ki bir sevdaydı ülkeme kah Sakarya gibi çoştum kah Kızılırmak gibi taştım tohumlar ektik başaklara boy vermeden vurgun yedi düştüm hücrelerine işkencelerinde inledik toprağın bağrında kefenli kefensizdik koyun koyuna vaad'i var yaradanın mertebelerin en güzeliyle şereflendik şehittik gördük bizden öncede gidenleri varsın sararmasın başaklar kaderim derim boyun eğerim yatarım sonsuza dek sevgili sarardı şimdi görmelisin kefenli bedenimde iliklerime kadar sevdalandığım ülkemin topraklarındayım ne çıkar ben sen ölmüşüm yiğitler gelecek korkusuzca davanın adına ülkü dediğimiz yar 26.MART.2009 Veysel Kızlarkayası |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
HZ. ALİ ile ilgili konular | Esengül | Dini Bilgiler | 331 | 15.03.2010 13:33 |
El Ne Bilir Yar Aşkına Yandığımı (Yöre SivaS) | dertli58 | Sivas Türküleri | 3 | 13.04.2009 21:27 |
SEN BENİ ÖMRÜMCE UNUTAMASSIN | EyüphanAydın | Arşiv | 14 | 25.06.2008 19:11 |
Kitap ve Sünnette Ehlibeyt'i Sevmek | eyupk | Kuran-ı Kerim | 1 | 05.06.2008 12:33 |
DUA Edelim!!!! | serkanka58 | Arşiv | 5 | 23.01.2008 15:07 |