Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 27.04.2009, 20:28   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 926 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart 3200 Fidan Toprakla Buluştu

Sivas Çevre ve Orman Müdürlüğünce düzenlenen ’’Ağaç Bayramı’’ töreninde, 3 bin çam fidanı ile ana okulu öğrencilerinin evlerinde yetiştirdiği 200 meşe fidanı toprakla buluşturuldu.

Vali Veysel Dalmaz, Sivas-Ankara kara yolunun 15 kilometresinde düzenlenen törende, Sivas’ta ağaçlandırmaya büyük önem verdiklerini belirterek, bugüne kadar milyonlarca fidanın toprakla buluşturulmasını sağladıklarını belirtti.

Ne kadar çok fidanın toprakla buluşturulursa, yeşil Sivas’a kavuşmanın o kadar yakın olduğunu ifade eden Vali Dalmaz, ’’Yeşil Sivas Projesi ile milyonlarca fidanın toprakla buluşturulduğu ilimiz, Orta Anadolu’da bu konuda ender illerden biri. Önümüzdeki 40-50 yıl içerisinde ağaçlandırılmamış alanın kalmayacağını ümit ediyoruz. Bu konuda çocukların bilinçlendirilmesi çok önemli. Bugün minik ellerin değdiği fidanlar yeşerecek, Sivas’a güç, kuvvet ve oksijen kazandıracaktır’’ dedi.

Çevre ve Orman Müdürü Hamdi Dilmen da Sivas’ta 2003-2008 yılları arasında yaklaşık 50 milyon fidan ve tohum dikildiğini belirterek, bu alandaki çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Törende, daha sonra ilköğretim okulu öğrencileri arasında düzenlenen ağaçlandırma konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri dağıtıldı. Bu arada, TEMA Vakfınca dağıtılan meşe palamutlarını evlerinde yetiştiren ana okulu öğrencileri, evde saksılarda yetiştirdikleri fidanları bu törende toprakla buluşturdu.
Törene, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ali Doğan İnce, belediye başkan yardımcıları Mustafa Çimen, Ömer Faruk Çınargil ile Emniyet Müdürü Yahya Bal da katıldı.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)