Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 04.05.2009, 01:11   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 977 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Sivas'ta 10 Bin Fidan Dikilecek

AKÇED, ÇEKÜD ile yaptığı protokol çerçevesinde Türk Telekom’un desteği ile 10 bin fidanı toprakla buluşturmaya hazırlanıyor.

Merkezi İstanbul’da bulunan ve kısa adı ÇEKÜD olan Çevre ve Kültür Kuruluşları Dayanışma Derneği'nin yöneticileri ve ekibi, fidan dikim programı için ilimizde misafir oldu.

Son zamanlarda yaptığı sosyal ve kültürel faaliyetler ile dikkat çeken ve kısa adı AKÇED olan Sivas Ahlak Kültür ve Çevre Derneği ile yaptıkları protokol kapsamında 10 bin fidanı toprakla buluşturmak üzere ilimizde bulunan ÇEKÜD ekibi Pazartesi gerçekleştirilecek etkinlik öncesi Sivas’ı gezmeyi ihmal etmedi

Pazartesi günü yapılacak olan fidan dikim programı hakkında bilgi veren AKÇED yöneticilerinden Ömer Akif Kelkit, dernek olarak Sivas ‘ta faydalı faaliyetler gerçekleştirmek istediklerini belirtti. Kelkit il protokolünün de katılacağı pazartesi gün ki programa tüm Sivas halkını davet etti.

İlimizde misafir olarak bulunan ÇEKÜD Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Yorulmaz ise amaçlarının gelecek nesillere sağlıklı bir çevre bırakmak olduğunu dile getirerek, bu kapsamda çevre iller ve çevre derneklerle dayanışma halinde çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Yorulmaz, Sivas ‘taki çalışmalarının Türk Telekom ‘un desteği ile sürdüğünü ve 10 bin fidan dikmeyi hedeflediklerini de söyleyerek, Pazartesi günü 14’te İşhan Köyü mevkiinde gerçekleşecek fidan dikim programına tüm Sivas halkını davet etti.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)