|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1300
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Dün parkın halini gördüm,yabani otlar büyümüş,çim değil resmen otluk olmuş orası..Bakım falan yok dedim herhalde..Bir Sivas sevdalısı olarak canım çok sıkıldı,gelip buraya konu açacaktım ama maalesef iki gündür acilden yakamızı kurtaramadığımız için yazamadım..
Hani bu açılan konu cuk demiş oturmuş derdime. Sivas birilerine vefasını gösterdi,onlarda birilerine vefasını göstermek zorunda..Gözünün önündeki parkın halini nasıl görmezsin..Aradan bir buçuk ay geçti ve hala bir icraat görmüş değiliz..Proje var mı onu da bilmiyorum..Şurda parkın yeşil kalacağı aylar sınırlıyken,neyi bekliyorlar güzel güzel çiçeklerle bezemek,yeşillerle bürümek için..Canımı sıktı! Alıntı:
Hani o, babasına ve kavmine, “Ne bu tapınıp durduğunuz heykeller?” demişti.(Enbiya-52) Konu LaEdri tarafından (06.05.2009 Saat 17:24 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|