|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Yiğido
![]() ![]() kayabaşı Şuan
Son Aktivite: 11.06.2011 20:02
Tecrübe Puanı: 616
![]() |
selemun aleyküm arkadaşlar dedikoduyu bırakalımda beldemiz için sanal alemde neler yapabiliriz onları konuşalım önce beldemizin web sitesine ihtiyacı var bu web sitesinde resim galerisi biçok tarihi ve tristik alanlarımız var onları önce bütün türkiyyeye ve sonrada bütün dünyaya nasıl tanıta bilirizz onları konuşalımm belki size şaka gibi geliyor ama benim anlattıklarım yokmu yani tristik alanlar mslaa çermik başlı başına bir velinimet şifalı su bu çevremizdeki hangi köylerde var bunları oturup yerel yönetimlerle konuşulması lazımm dövüş kavga bitsin beldemiz tarihiyle tristik alanlarıyla anılsınn hepinizin desteklerini bekliyorum ellerinizden öpüyorum allaha emanet olunn
anti israil senin mustafa gökmenle bi alıp veremeyecenmi var arkadaşım bakın arkadaşlar insanları suçlarken biraz düşünün geriye şöyle baktığınızda adamın kapısından 4 tane cenaze kalktı yani bu pisliği yapanları suçlamıyosunuzda masum insanlara leke atmaya utanmıyormusunuzz yazıklar olsun sizin gibi düşünenlere yazıklar bu zihniyetle hiç bi yere varamassınız herkese hayırlı akşamlar nerede bu gümüşdereliler kimseler yok bizim adımız ezanla başladı sela ile biter isteyene deyil alayına gider kimine göre yalanı kimine göre kralım sen rahat ol adamına göre adamım gönlümüzdesin koca reis son alperen son başbuğ ve son lider üşüyorum murat-58_55@hotmail.com Konu kayabaşı tarafından (12.05.2009 Saat 20:41 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|