|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ukba Şuan
Son Aktivite: 28.11.2015 17:33
Tecrübe Puanı: 712
![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Protein gözlüm,alyuvarlarından ver bana Elektronlarını,protonlarını ayırayım birer birer Nötronlar anlasın dünyanın yuvarlak olduğunu Senin için keşfedeyim Afrika'yı Coca cola girmmemiş ormanlarıyla Sosyal olguların darağacında salla beni Bütün metafizik, mistik güçlerinle,soyutla beni Radikal glastrofobik tavırlarınla Transandantal psişik zaman aralarında Terliksi hayvanlarını takınıp ayağına Amipler arasından Sistemlerimin tuşlarına basaraktan Ve ekrana yansıtıp duygularını Ofsayta düşmeden gel. Reseptörlerim sana açık,vız gelir ozon bana Sarkıttım mı radyoaktif dalgalarımı mor ötesi Harcarım Allah'ıma Aldırma sen lazer ışınlım Üzmesin seni aramıza giren parazit sinyaller Bilemezsin ne fanatik ideallerim var daha Proleter,ferro kronik planlar Vanası bükülmemiş akademik teoriler Boş ver, melankolin dökülmesin. VHF bandından görün GAP kanallım Dokunmayın Amerikan patentli burjuvari hayatımıza AIDS amca sizi döver, düşürür feminist tuzaklarına Bakma öyle kronik akut masohisçe Fobilerim uyanır, dengelerim bozuzlur,katalizör yanaklım Enflasyonum yükselir,nükleer başlığım düşer Agresif manik depresyonum var. Hemde dominantından Yazık olur ay üssü ufolarımıza, gemilerimize Uzatma existansiyalist edalar. Tabular diyorum Soğuk fizyon çarpsın ki Seni çok seviyorum!... Glikozum benim.
Konu ukba tarafından (18.05.2009 Saat 22:18 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|