Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas ' ımız Hakkında - Sivas Paylaşım > Yemekler > Et Yemekleri
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar



Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
 
 
Seçenekler Arama Stil
Alt 18.05.2009, 20:37   #1
kronik
Alt Forum Yöneticisi
NO AVATAR
 
kronik Şuan kronik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.12.2020 18:41

Üyelik Tarihi: 01.05.2008
Mesajlar: 7.292
Tecrübe Puanı: 1361 kronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz sein
Standart ALİ NAZİK KEBABI

500 gram kuşbaşı et
1 tatlı kaşığı domates salçası
1 adet domates
2 yemek kaşığı sıvı yağ
karabiber
tuz
2 adet patlıcan
2 diş sarımsak
1 kase yoğurt
tuz

Sosu için

1 yemek kaşığı tereyağ
Toz kırmızıbiber

Hazırlanışı,

1. Patlıcanları fırında ya da ocakta közleyin.
2. eti kavurun.
3. Domatesleri robottan geçirip, karabiberle birlikte ete ekleyin. Suyu çekilinceye kadar kavurun.
4. Tuzunu ekleyip ocaktan alın.
5. közlenmiş patlıcanlar, sarımsak, tuz ve yoğurdu krema kıvamına gelene kadar karıştırın
6. Küçük bir tavada önce tereyağını eritip kızdırın, ardından kırmızı biberi ekleyin.
7. Servis tabağına önce pideleri küp şeklinde doğrayarak dizin sonra yoğurtlu patlıcanı, patlıcanların ardından eti ve son olarak tereyağını ekleyip, servis yapın.




__________________
ummadıklarım adam olurken, adam dediklerim insan bile olamamış!
kronik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
 


Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesaj?n?z? De?i?tirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hizli Erisim

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
SALAVAT-I ŞERİF KAMPANYASI sonbahar5803 Dini Bilgiler 375 17.12.2012 10:16
şarkı sözleri kronik Şiirler 321 26.08.2010 07:48
Sakın Açma Bu Mesajı..... HaKaaN Muhtelif konular 38 09.03.2009 12:42
ALİ İBN EBİ TÂLİB HaKaaN Peygamberler Tarihi 2 01.03.2009 00:07
Türk Devriminin İlk Şehidi Mustafa Fehmi Kubilay Kibrisli Dünya ve Türkiye'den Haberler 6 23.12.2008 14:26


WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:43.


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © - Bütün Haklar Sivaslilar.net'e aittir.