|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
18.05.2009, 20:37 | #1 |
Alt Forum Yöneticisi
kronik Şuan
Son Aktivite: 14.12.2020 18:41
Üyelik Tarihi: 01.05.2008
Mesajlar: 7.292
Tecrübe Puanı: 1361
|
ALİ NAZİK KEBABI
500 gram kuşbaşı et
1 tatlı kaşığı domates salçası 1 adet domates 2 yemek kaşığı sıvı yağ karabiber tuz 2 adet patlıcan 2 diş sarımsak 1 kase yoğurt tuz Sosu için 1 yemek kaşığı tereyağ Toz kırmızıbiber Hazırlanışı, 1. Patlıcanları fırında ya da ocakta közleyin. 2. eti kavurun. 3. Domatesleri robottan geçirip, karabiberle birlikte ete ekleyin. Suyu çekilinceye kadar kavurun. 4. Tuzunu ekleyip ocaktan alın. 5. közlenmiş patlıcanlar, sarımsak, tuz ve yoğurdu krema kıvamına gelene kadar karıştırın 6. Küçük bir tavada önce tereyağını eritip kızdırın, ardından kırmızı biberi ekleyin. 7. Servis tabağına önce pideleri küp şeklinde doğrayarak dizin sonra yoğurtlu patlıcanı, patlıcanların ardından eti ve son olarak tereyağını ekleyip, servis yapın.
__________________
ummadıklarım adam olurken, adam dediklerim insan bile olamamış! |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
SALAVAT-I ŞERİF KAMPANYASI | sonbahar5803 | Dini Bilgiler | 375 | 17.12.2012 10:16 |
şarkı sözleri | kronik | Şiirler | 321 | 26.08.2010 07:48 |
Sakın Açma Bu Mesajı..... | HaKaaN | Muhtelif konular | 38 | 09.03.2009 12:42 |
ALİ İBN EBİ TÂLİB | HaKaaN | Peygamberler Tarihi | 2 | 01.03.2009 00:07 |
Türk Devriminin İlk Şehidi Mustafa Fehmi Kubilay | Kibrisli | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 6 | 23.12.2008 14:26 |