|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
22.05.2009, 12:32 | #1 |
Usta Yiğido
sevdagülü Şuan
Son Aktivite: 02.02.2010 09:47
Tecrübe Puanı: 831
|
yürek yorgunlugu var üzerimde
Mecalsizim!.....
ne dinlenecek kadar zamanım var ne de ayakta duracak gücüm öyle zayıf öyle kırık öyle. öyleyim ki. kelimeler halimi anlatmakta aciz bense eksik bugün beni anlatan söz hiç alışılagelmedik. yürek yorgunluğu var üzerimde bu öyle bir yorgunluk ki çok ağır geliyor bedenime .taşıyamıyorum. altında ezildiğimi hissediyorum here geçen saniye yürek ne kadar büyük olursa acı da o oranda büyüyormuş anladım bugünlerde yürek yorgunluğu var üzerimde uzaklarda aramayın bakın belirtileri gözlerimde eğer gözyaşlarım yorduğum yüreğimin diyetiyse bak akıtıyorum işte göz pınarlarımı kurutacak derecede ben diyetimi ödüyorum şimdi sıra sende ama sende o diyeti ödeyecek yürek nerdeee taşların diyeti olmaz biliyorum merak etme Kalemime yakıştı adın Bir nun yada vav kadar narin Adımın yanına yakıştı Parmak izlerinde yankılanan sesim Bir yakarıştı. Seni giydim üstüme Hayat soğuk sesin sıcak Bir kucak ferahlık diye Unuttum ıhlamuru seni sevdim Şifa niyetine. Kalbime yakıştı sızın Kar vardı, demek kıştı Ter bastı ansızın dağın eteklerine Yırtıldı gülmeyen çehresi Tablo diye astım seni gözlerime. Dudağına yakıştı adım Ölüm bir adım hayat bir karıştı Gülüşün bulaştı bir kelebeğin renklerine Olaya El Atan’a hamd olsun Sakladı seni avuç içlerimde… ABDULLAH KIBRITCI
EN GÜZEL ASK EN FEDAKAR ASK MEVLAYA OLAN ASKTIR Konu sevdagülü tarafından (22.05.2009 Saat 12:37 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|