|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
22.05.2009, 21:13 | #1 |
Tecrübeli Yiğido
sarıpapatyam Şuan
Son Aktivite: 27.11.2009 10:45
Üyelik Tarihi: 19.05.2009
Mesajlar: 283
Tecrübe Puanı: 599
|
bal helvası
Unun tereyağda kıvamınca kavrulmasından sonra (Un fazla kavrulur, rengi koyulaşırsa helvaya geçmiş derler) az sulu veya sütlü süzme bal katılarak helva hazırlanır. Hatta tepsiye alınan bu helvalar üzerine ayrıca petekli bal (dalak balı) konulup yenilir.
; ) |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bal ile tarçın | Kardelencicegi | Sağlık | 7 | 19.08.2010 02:32 |
Emniyetten Yeşile Destek | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 5 | 15.04.2009 18:45 |
Güzel Kur'an Okumanin Sırları | sonbahar5803 | Kuran-ı Kerim | 11 | 22.12.2008 23:14 |
Balı Zehirlemeyin | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 3 | 20.12.2008 22:31 |