Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 05.06.2009, 04:41   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 955 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Altınyayla Çıkarması

Vali Dalmaz, Altınyayla İlçesinde bazı açılış törenlerine katıldı ve İlçede incelemelerde bulundu. Altınyayla programına Belediye Başkanı Doğan Ürgüp de katıldı.

Vali Dalmaz, Altınyayla programı kapsamında ilk olarak Altınyayla Kaymakamlığını ve Belediyesini ziyaret ederek, Kaymakam Salih Ayhan ve Belediye Başkanı Yasin Demirkaynak’tan ilçenin genel durumu hakkında bilgi aldı.

Vali Dalmaz daha sonra Altınyayla Devlet Hastanesi’nin açılış törenine katıldı. Halk oyunları gösterileri ve aşıkların atışmasıyla başlayan törende konuşan Valimiz Dalmaz, İlimizde sağlık alanında önemli gelişmeler yaşandığını söyledi. Altınyayla ilçesine özellikle son dönemlerde önemli yatırımlar yapıldığını dile getiren Valimiz Dalmaz,

"Bir yıl önce hastanenin temelini atarken burasının en kısa sürede Altınyayla halkımıza hizmet vereceği sözünü vermiştik. Şimdi bu hastanemiz dirayetli ve halka hizmeti öncelik olarak gören çok değerli baş hekimimiz, doktorları ve diğer sağlık personeliyle hizmet veriyor. Bundan daha büyük bir nimet gerçekten de bulunamaz. İlçemize, Altınyaylalılara hayırlı olsun."dedi

Valimiz Veysel Dalmaz daha sonra Altınyayla Halı Saha Tesisleri, Altınyayla Eczanesi ve Alparslan İlköğretim Okulu’nun açılışını yaptı Ayrıca Altınyayla Halk Pazarını da gezerek esnaflar ve vatandaşlarla sohbet etti.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)