Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
ŞEHRİMİZDE NASIL GİYİNMELİYİZKİ DİKKAT ÇEKMEYELİM.... - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Kadınca > Annelik
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Annelik Anne ve Bebek

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 05.06.2009, 22:49   #21
HaZaN
Usta Yiğido

HaZaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaZaN Şuan HaZaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.05.2013 15:36

Tecrübe Puanı: 2294 HaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: ŞEHRİMİZDE NASIL GİYİNMELİYİZKİ DİKKAT ÇEKMEYELİM....

Bu Sivas'a ait bir özellik değil ki her yerde aynıdır ama benim anlamadığım o kadar açık saçık da dğil ve fazla makyajı da yok diyorsunz; o kadar açık ve aşırı derecede makyaj yapanlar varki kimseler dönüp bakmıyor ama neden bu kadar dikkat çekti ve sizin anlatmanıza göre aşırı derecede de rahatsız olmuşsunuz,

Bende İstanbulda yaşayan kapalı ve çalışan bir bayanım ve 19 Yıldır çalışmama rağmen hiçbir aksilikle karşılaşmamışım önüme bakarım sağı solu gözetlemem ve kimin bana baktığını da görmem , siz hep etrafa mı baktınız ki o kadar rahatsız edici bakışları gördünüz açıkcası benim kafamda soru işareti oluştu yada arkadaşların dediği gib aşırı derecede güzel o zaman çarşaflamı çıkması gerekecek bu insanın , açıkcası çok ilginç şaşırmadım desem yalan .

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Aslında yorumlar yapılırken birşeyi gözden kaçırıyoruz kız kardeşimize bakanlar erkekler değil kadınlar.... Bu çok daha kötü birşey...
O zaman kıskanıyorlarıdr da o yüzden bakıyorlardır neden bakacak yoksa bayanlar

Konu HaZaN tarafından (05.06.2009 Saat 22:53 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
HaZaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)