Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Kadınca
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Kadınca Kadınca

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 01.07.2009, 11:49   #1
ayten58
Yasaklı
NO AVATAR

ayten58 Şuan ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.03.2010 21:23

Tecrübe Puanı: 0 ayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart terk edilen kadınlar.

merhaba arkadaşlar,sizinle akşam yaşadığım bir olayı paylaşmak istedim.oğlumun kız arkadaşı yemeğe davet etmişti beşiktaşa gittik .orda benden başka birde yedi aylık hamile bir bayan daha vardı,tanıştık hoş beş falan derken,adı esra olan bu bayan,izin istedi istirate çekildi derken yemeğe oturduk esrayı getiremiyoruz yemek yemek istemedini ısrala ekrarladı durdu bıraktık geldik oturduk ve yemeğin sonuna doğru geldi yanımıza sigara aldı çıktı 15 dakika geçmedi oğlumun kıaz arkadaşı olan şirin bir çığlık attı koştukki esra intihar etmiş kızcağız şaşırdı korkuyor 112 meşgul derken aliye bağırdım oğlum bırak telefonu taksi çağır neyse taksiyle şişli etfale götürdük ama dev gibi bir doktor ,küçücük esraya güç yetiremiyorki hotum salsın burnundan kadın nasıl bağırıyor anlatama bende şirinden kocasının nosunu istiyorum haber verelimde eşinin başına gelsin diye meğer kadıncağız üç aylıkken terk edilmiş.peki bu zavallı kızın günahı ne
soruyorum biz kadınların günahı ne madem sevmiyosunuz neden günahına girip evlenip umut veriyosunuz neden hislerimizle oynuyorsunuz şirin abla esra terk edildi ona acıdığım için evime aldım diyince ben kendimi tutamadım bu sefer onu bırakıp bana koştular ama nasıl ağlıyorum anlatamam.ben söyleyim bizim tek suçumuz çok sevmek ve değerinden fazla değer verip şımartmak.ve erkek milletinin kendini bir şay sanması .hani vay be meğer ben neymişimde haberim yokmuş,gibi sonra gelsin dayaklar gelsin kumar gitsin alkol uyuşturucu ve akabinde ya kucağında bir bebekle yada karnında kapının önündeyiz.hani birde yerimize gelende bizden farklı değilki oda bizim hemcinsimiz bizi biz vuruyoruz zaten yani bize bizden oluyorsite üyeleri sözüm size değil sakın alınmayın her kadın nasıl bir değilse her erkekte bir değildir.haa aranızda terk eden yada kuma getiren varsa beyler varsa,gerçi beyde denmez ona mama o ayrı benim bu sözlerimden kendine pay çıkarabilir.evet beyler bizim sorgumuzu bizim bedelimizi nasıl ödeyeceksiniz nasıl kolaymı sanıyosunz.bir bayanın hayatını alt üst etmek.siz paşalar gibi yaşarken biz kadınlar sürünmeye mahkum oluyoruz.biz naaptık sizlere.bizim suçumuz kadın olmakmı.
ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir)