Alıntı:
aozdemir Nickli Üyeden Al?nt?
Burhanettin Kuru seçildi. inşallah bölgemiz için faydalı olur. acaba hangi köylü kendisi biliyor musunuz?
|
Sevgili kardeşim öncelikle yeni görev yerinde ve yeni görevinde başarılar dilerim. Avukat Burhanettin KURU olukmanlı
Alıntı:
BAHATTİNÖZDEMİR Nickli Üyeden Al?nt?
Ak Parti il beşkanının seçilmesini memnuniyetle karşıladım.
Bence bu Merder in en büyük başarısıdır.
Yani ( bilmiyorum am yorum yapıyorum) kurumsal bütünlüğün sonucudur.
Sosyal olaylarda dağınık durumdaki büyük güçlerden derli toplu küçük güçler daha etkilidir.
O yüzden her toplumda azınlıklar ve küçük guruplar büyük söz sahibi oluırlar.
MERDER böyle bir bölgenin varlığını gösterdi şimdide etkisini gösteriyor.
Bölgenin daha ağırlıklı olması için ses getiren projelerin olması lazım.
Özellikle eğitim alanınd aönemki hamle yaplımalı.
Neler yapılabilecğini daha önce yazdım.
Ak parti il başkanı bütün ili temsil etmekle birilkte hazırlanacak projeleele bölgeye kamu desteği çekilebilmeli.
Büyük hesaplar yapılmalı.
Bir zamanlar gümüşderede kurulen kooperetif kişisel hesaplaer için kullanılmasaydı belki ggümüşdere şimdi çok faklı yerlerde idi.
Kısa vadede ise bölgede yapılan yaz şenlikleri iyi değerlendirilmelidir.
Şenlikler daha derli, toplu ve bir amac ayönrlik olmalıdır. Özellikle bölgenin ürünleri tanıtılmalıdırt. Özrllikle bölgedeki YOĞURT öne çıkarılmalı gerek,irse markalaşma sağlanabilmalidir.
Kurulacak mandıra yada süt toplam abirliği ile yoğurt tek elden ve markalı olarak dağıtılabilmalidir.
Bu alanda bir çok teşfiklerin olduğunuda biliyorum.
|
sevgili meslektaşım fikirlerin güzel fakat seni MERDER'e bekliyoruz kapımız herkese açık hele bizi bir ziyaret et konuşalım ve değerlendirmelerde bulunalım.Bunlardan ilki 5 temmuzda gaziköyde istişare toplantısı yapacağız oaraya bekleriz.