|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Eglence Bu Bölümde eglenebilirsiniz |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5520
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gelin kaynana ilişkisi...
İki tabak vişne Yürrü kaynana işine Yeter beni ağlattın Çıban çıksın dişine Allar giyer allanır Görsem midem bulanır Kaynanam hamamdan çıkmış Ayva göbek sallanır Sabun koydum leğene Bak başıma gelene Ben kadar taş duşe Kaynana senin tepene Balon gibi kaynana Çıkmış spor yapmaya Koymayın sakın helvaya Şişmanlıktan patlaya Ey varvara varvara Ayva doldur şalvara azmış dişlek kaynana Tırmanıyor düz duvara Kaynanamın kelini Gelin verir yemini Dırdır etme kaynana Akrep soksun dilini Hava atma dur Cüce kilikli bodur Sen gibi kaynana Masamda kulluk olur Gelin evde durmalı Konusmayıp susmalı Çok gezen gelinin Ayaklarını kırmalı Kazan dolu salça Dökülür akça akça Yaktın beni kül ettin Şişko gelin Hatça Çarşıda güzel çok Gelinden çirkini yok Makyaj sana az gelir Kafanı boyaya sok Kayadan bakar aya Bak şu karıya Saftirik olan gelini Bindirdiler kör taya Tarlaya ektim Lahana Tez uyandım sabaha Ben kadar taş duşsun Gelin yamuk kafana Gelin seni oyarım Sen hizmetçi ben hanım Seni evden kovarım Eğer isterse canım Aya çıktım bakarım Altın yüzük takarım Çirkin gelin seni Para gibi harcarım Kartal sinek avlamaz Köpek kuşa havlamaz Aklı olan gelin Kaynanaya hırlamaz Gelini sevmeli Ayda bir görmeli Gördünmü sövmeli Azınca dövmeli
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|