Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 14.08.2009, 01:28   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 956 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart İftar Çadırı Kuruluyor

Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte İftar çadırı kurmak için hazırlıklarını başlatan Sivas Belediyesi, çadır kurmak için alternatif yer arayışı içerisine girdi. Geçtiğimiz yıl Dikilitaş mevkiine kurulan iftar çadırını daha merkezi bir alana kurmak isteyen belediye, alternatif alan olarak Taşhan arkasında ki eski otopark alanını düşünüyor. Bu konuda kesin kararın ise önümüzde ki birkaç gün içinde verileceği öğrenildi. Belediye yetkililerinin iftar çadırının geçen yıl olduğu gibi Dikilitaş mevkiine mi yoksa Taşhan arkasına mı kurulacağına karar vermesinin ardından bin kişilik iftar çadırı kurulacak. İftar çadırın da her gün ihtiyaç sahibi olan ve iftara yetişemeyen bin kişi iftar edebilecek. Teravih Namazının ardından ise iftar çadırında Ramazan’ın atmosferine uygun sohbet programlara ve değişik etkinliklere yer verilecek. İftar Çadırı’nda vatandaşlara yönelik ramazan programları ve ikramlar da yer alacak.

GIDA BANKASI RAMAZAN AYINDA YARDIM MİKTARINI ARTIRACAK

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Sivas Belediyesi Gıda Bankası, yardım oranını artıracak. Alan elle veren eli buluşturan Gıda Bankası, esnaf ve hayırseverlerden gelen bağışları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya devam edecek. Gıda Bankası, yardıma muhtaç olanlara çağa uygun yardım yaptığı gibi yardım yapacak güçte olanların yardımlarını da çağa uygun olarak kabul ederek, dağıtımını sağlıyor. Yardım yapmak isteyen kişi veya kuruma bir numara veriliyor. Alınan ayni ve nakdi bağışlar bu numara üzerinden makbuz karşılığında teslim alınıyor. Bağışı yapan kişi veya kurum vergi mükellefi ise verdiği miktar kadar tutarı vergi indiriminden yararlanmak içinde kullanabiliyor.

CUMHURBAŞKANLIĞI ÖRNEK GÖSTERDİ

Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Sivas Belediyesi’nin Gıda Bankası’nı örnek gösterdi. Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu yaklaşan Ramazan ayından önce yayınladığı raporda hayırseverlere en iyi örnek olarak Sivas Belediyesi’nin Gıda Bankası’nı örnek gösterdi.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)