|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
Son Aktivite: 14.12.2020 18:41
Üyelik Tarihi: 01.05.2008
Mesajlar: 7.292
Tecrübe Puanı: 1399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MALZEMELER
300 gr kuşbaşı et, 2 su bardağı arpa şehriye, 3 adet kuru soğan, 3 adet domates, 2 adet sivri biber 6 yemek kaşığı sıvıyağ 1 çay kaşığı karabiber,yeterince tuz YAPILIŞI Kuşbaşı etler ilk önce haşlanır daha sonra tencereye sıvıyağ konur etler yağda kavrulur sonra sırasıyla soğanlar ,yeşil biberlerve domatesler kavrulduktan sonra 6 bardak kaynar su ekleyip 20 dakika pişmeye bırakılır.Diğer yandan 6 kaşık sıvı yağda şehriyeler kavrularak 20 dakika sonra etin piştiği tencerenin içine salınır 10 dakika sonra suyunu çekince demlenmeye bırakılır , afiyetle yenir ![]()
__________________
ummadıklarım adam olurken, adam dediklerim insan bile olamamış! |
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| SIVAS FİRMALARINI NE KADAR TANIYOR | doganay | Sivas Şirketleri, Sivas Firmaları | 395 | 11.05.2012 17:32 |
| 2 TEMMUZ SİVAS MADIMAK ANMA PROGRAMI | abircan | Serbest Kürsü | 87 | 09.08.2009 18:26 |
| NE DİYELİM!!!!!!!!!?????????????? | gürün_güzeli | Hertelden | 63 | 30.06.2008 13:07 |
| ANKARA' DA SİVAS ZİRVESİ | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 4 | 07.12.2007 11:24 |