Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
''Kürt Açılımı'' Nedir ? - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir?
Kürt açılımını destekliyorum olmalı. 372 34,77%
Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. 683 63,83%
Konu hakkında hiç bir fikrim yok 15 1,40%
Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 27.08.2009, 00:42   #11
besyo_cu
Usta Yiğido

besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

besyo_cu Şuan besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.11.2015 22:13

Tecrübe Puanı: 1026 besyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

Alıntı:
sensetik Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
hocam ne açıklaması 2 er şehit...bir ağır yaralı...sürekli operasyon varmış tuncelide..hani açıklama...bizden bişey çıkınca günlerce manşetlerde..ama pkk ********ininsaldırıları gizleniyor artık bu ülkede...

bu tartıştığınızz konunun tek bir çözümü vardır...idam cezası gelecek ve vatana ihanetin tek cezası dabu olacak...en başta imralıdaki lağım faresi asılacak...o kadar....bu ülke bugüne kadar Türk ülkesiydi bundan sonra da öyle kalacak...

benim vergimle yardım alacak..
bana verilmeyen çok görülen zamlar doğuya akacak...
onun yaktığı daha doğrusu çaldığı elektiriği ben ödeyeceğim...
sonra çıkıp doğuya bişey yapılmıypr denilecek..

yapmayın..el insaaf...istanbulda yaşayan onca yandaşları var para içinde yüzen..
Sivasımıza bugüne kadar ne yapıldı..ne verildi soruyorum size..

kendi yandaşlarının bile kaderine terk ettiği bir bölgeyi sırtımızda taşıyoruz..karşılığı ne?
vatana ihanet....en adi ve yeryüzündeki en haysiyetsiz davranış...bir avuç onursuz da çıkmış mecliste sözde bunları temsil ederken onların maaşlarının da bizim vergilerimizle ödenmesi bile beni mahvediyor...

bu bir açılım değildir...bu yapılan bunca hainliğe prim vermektir...
Hocam yorumlarına katılıyorum. İleriye falan gitmeye gerek yok en iyisi tekrar o bölgede kuracaksın İstiklal Mahkemelerini işte o zaman görürüm bunları.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)