Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 02.09.2009, 23:37   #11
Siyahnur
Usta Yiğido

Siyahnur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Siyahnur Şuan Siyahnur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.09.2013 01:22

Tecrübe Puanı: 779 Siyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOKSiyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Kürt Yönetimi sınırları aştı!

Alıntı:
Urumçi Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bedevi terör örgütleri dediğin sevgili GurbetSokakları arap şeyhlerinin bir araya gelip Arabistan vaadiyle İngiliz yanlarına çekildiği kuvvetli bir orduydu, ne terör örgütleri 2. Dünya Savaşı sırasında Hicaz'da Garp'ta kimlerle savaştın sen: Araplarla...

Araplarla aramıza nifak sokmak değildir tarihi gerçekler bilinir, Araplar bunun karşılığında Filistin'i peşkeş çekmedi mi İngilizlere?

Necip Fazıl Üstadımız ne diyor bu konuda Öğrenmek için açıp Ulu Hakan Kitabını okuyabilirsin...

Arapların nasıl İngiliz saflarına çekildiğini, karşımızda kimler olduğunu ve neden böyle olduğunu anlatıyor. Bugün senin aramıza nifak girmesin dediğin Araplar dahi aşırı bir milliyetçiliğe boyanmış, seni mi takıyorlar?

Hadi ben nifak sokuyorum Necip Fazıl Üstadımız da mı nifak
sokuyor?
Ozamanki arap seyhleri "Araplar"ın tümünü temsil etmez,cephelerde Türklerle omuz omuza carpısan Arapların büyük yararlıklar gösterdikleri bir hakikattir.Ama siz görmezsiniz..
1000 yıllık bir beraberligi iki yıllık bir fitneye kurban etmek insafsizliktir.
Hem İtthat ve Terakki komitecileride Arap degildi her halde.
Ne zamanki İslam ve insanlık adına birlesme dayanisma kipirtilari olsa hemen "Araplar bizi arkamızdan vurdular" hikayesini gündeme getirmekten bikmadiniz.

isin acikli tarafi zaten, bu hikayelerin farkli versiyonuda bazi araplarda var, var ettirildi, düsmanca fikirler, düsünceler ayni elden ciktigini belli edercesine..

Necip Fazil´in sadece siirlerini severim,siyasi görüsü ile felan ilgili degilim...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)