Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Türkiye Çocuk Dergisi'ndeki Masallarım           »          Mustafa Kemal ATATÜRK...           »          Sen Yoluna Ben Yoluma - Serdar Yıldırım           »          Karagöz İle Hacivat: Koca Kafalı Bir Keleş           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI

Seçenekler Arama Stil
Alt 12.09.2009, 13:56   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 985 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Uçurtma Öldürüyordu

Yüksek gerilim hattındaki elektrik teline takılan uçurtmayı metal korniş yardımıyla almaya çalışan 16 yaşındaki lise öğrencisi, elektrik akımına kapılarak ağır yaralandı. Alınan bilgiye göre, Esenyurt Mahallesi muhtarı Halil İbrahim Polat΄ın 16 yaşındaki oğlu Sefa Polat, evlerinin yakınında yüksek gerilim hattındaki elektrik teline takılı bir uçurtmayı görünce, kuzeni Resul Polat ile birlikte uçurtmayı telden almak istedi.

Evlerinden aldığı 2 metal kornişi birleştirerek teldeki uçurtmaya uzatan Sefa Polat, bir anda elektrik akımına kapıldı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Polat, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.

Ayağında ve elinde yanıklar oluşan, ayrıca ayak sinirlerinde de tahribat olan Polat, hastanenin plastik cerrahi servisinde tedavi altına alındı.

ÇEDAŞ΄TAN AİLELERE VE ÇOCUKLARA UYARI

Bu arada, Çamlıbel Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (ÇEDAŞ) yaptığı yazılı açıklamada, enerji iletkenlerinin olduğu kısımlarda uçurtma uçurulmaması istendi.

İletkenlere takılan uçurtmaların hem vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit ettiğinin, hem de enerji kesintilerine sebep olduğunun hatırlatıldığı açıklamada, kent genelinde son 15 gün içerisinde yaşanan enerji kesintileri nedeniyle il müdürlüğünün 20 bin TL zarara uğradığı kaydedildi.

Bu arada, kent merkezindeki Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi΄nin yanındaki alanda aileleriyle uçurtma uçuran çocuklar ise çok eğlendiklerini belirttiler.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)