|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
19.09.2009, 18:29 | #1 |
Usta Yiğido
tatli-dilli Şuan
Son Aktivite: 24.10.2009 00:37
Tecrübe Puanı: 865
|
Firinda Köfteli ve nohutlu kabak
Firinda Köfteli ve nohutlu kabak Malzemeler köfte icin: - dana kiyma - sogan - patates - bahar - sivi yag - kabak - nohut - salca Hazirlanisi: Köftelik kiymamizi hazirliyoruz, ben yumusak olsun diye icine birtane de patates rendeledim, güzelce baharatlarini atiyoruz sarimsak tozu, köftelik baharat, ve köfte sekillerimizi veriyoruz. Daha sonra dilimler halinde dogradigimiz kiymalar ile firin tepsimize bir kabak bir köfte seklinde diziyoruz. Bir tencerede nohut hasliyor ve salcali bir sos yapip firin tepsimizin ortasina döküyoruz. Ve firin tepsimizi önceden isitilmis firina koyup yaklasik 30-40 dk pisiriyoruz. Ben yanina hafif olsun diye patates püresti yaptim siz de pilav ya da herhangi bir cesit bisey yapip yiyebilirsiniz, efendim , affiyet bal seker olsun efendim. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
|