Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivaslarýn En Büyük Buluþma Merkezi - Yiðidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SÝTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluðu'na Ait Hikayeler           »          Þehzade Osman           »          Hatýra defteri           »          Antilop Ýle Akrebin Dostluðu           »          Karagöz Ýle Hacivat Konuþmalarý 2           »          Sitemizin Ozanlarý           »          SEVDÝM ÝÞTE....           »          NEFRET ETTÝM ÝÞTE!!!!!           »          AFORÝZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKÝNLER/SEÇÝLMÝÞLER DÜNYASI           »          Hatalarýmýzdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Deðil Miyim)           »          Ýnancýmýzý Kullananlarýn Artýk Tuzaðýna Düþmeyelim.           »          ULAÞ-Yapalý           »          TÜRKÝYE TÜRKLERÝNDÝR PAYLAÞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 24.09.2009, 01:01   #1
kronik
Alt Forum Yöneticisi
NO AVATAR

kronik Þuan kronik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.12.2020 18:41

Tecrübe Puanı: 1359 kronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz sein
Standart 2009-2010 EÐÝTÝM-ÖÐRETÝM YILI KUTLAMASI

Öðrenciler üç ay süren yaz tatilinin ardýndan bugün , 18 Haziran 2010'a kadar sürecek yeni eðitim öðretim yýlý maratonuna baþlayacak.2009-2010 Eðitim-Öðretim Yýlýnýn öðrencilerimize, velilerimize, öðretmenlerimize ve tüm eðitim çalýþanlarýmýza baþarýlý bir eðitim-öðretim dönemi olmasýný diliyorum ,Ayrýca sitemizdeki tüm öðretmenlerimizin ve öðrencilerimizin de yeni eðitim -öðretim yýlýný kutluyor ,sonsuz baþarýlara imza atmalarýný can-ý gönülden destekliyorum

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)