|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Bilgisayar ve İnternet Dünyası Bilgisayar ve internet dünyası |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bu oyun internetin son fenomeni! Canı sıkılan bir vatandaş çaydanlıktan ağzıyla su püskürtme oyunu oynamış. Sonra da bunun resmini facebook'a koyunca diğerleri "benim neyim eksik, ben de yaparım" demiş!
kendinize olan güveni tazeleyin.... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Son nefesinde para saymak! | HaZaN | Menkıbeler & Dini Hikayeler | 8 | 16.11.2009 02:52 |
Ölümden Son Anda Kurtuldu | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 11 | 19.06.2009 09:22 |
SON YAPRAK. | gönül3458 | Serbest Kürsü | 4 | 20.05.2009 19:11 |
Son Röportaj... | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 6 | 12.04.2009 22:03 |
Sanal sohbet neden tehlikeli? | seva | Arşiv | 2 | 26.03.2008 11:29 |