|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |
Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir? | |||
Kürt açılımını destekliyorum olmalı. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
372 | 34,77% |
Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. |
683 | 63,83% |
Konu hakkında hiç bir fikrim yok |
15 | 1,40% |
Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siyahnur Şuan
![]() Son Aktivite: 15.09.2013 00:22
Tecrübe Puanı: 804
![]() ![]() |
![]() 52 sayfa olmus, ve nerdeyse her sayfada yanlis da olan kürtlerden bahsedilmis, yazilmis... bi cevap verecek forumda kürt olmamasina ragmen,kimse dende yahu durun insaf kürtleri hic tanimiyan da hepsini terörist,kacakci v.s sanacak sesi cikmadi... Ama Türkiyenin bazi yanlislari yazilinca,hic tanimiyan biri kötü tanirmis oldu... Kürtler " tuu , kaka " Devlet , türkler sütten cikmis ak kasik sanki... “Kürdistan” lafına kin ve nefret hormonları pompalamadan önce Osmanlının sark bölgesine “Kürdistan” ismi verdigini benden daha iyi bilmeniz lazim... Demekki“Kürdistan” demek her zaman farklı bir bayrak ve baska bir ülke anlamına gelmiyormus. Hadi sui zan edelim diyelim simdilerin niyeti baska? Güclü ordu güclü Türkiye´ye ne oldu ? hem hangi en azili kürt bile istanbula vize ile gitmek ister ki?? en basiti ! bi arastirma okumustum milletin %98'i "Türkiye" devleti altında yasamayi istiyor diye... gerisi laf ü güzaf. “Düsman” ve “öteki” yaratarak... icinde yasadigi ekonomik ve sosyal sıkıntıları bir günah kecisi icat edip ona yüklenmek sadece alman asiri milliyetcileri lerine has birsey degilmis meger... Cevap vermek zorunda degil kimse... ![]() Ves´selam.
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yamaç Paraşutu Nedir? | EyüphanAydın | Yamaç Paraşütü | 1 | 10.05.2010 20:22 |
Kürt Yönetimi sınırları aştı! | _DuMaN_58 | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 16 | 06.09.2009 15:26 |
BUNLARI BİLİYOR MUSUNUZ? | doğanay58 | Muhtelif konular | 4 | 30.06.2009 06:32 |
Bir İl İçin Üniversite Nedir? | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 3 | 13.02.2009 01:44 |
Bilmeceler... | _DuMaN_58 | Arşiv | 45 | 19.03.2008 17:15 |