|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Serbest Dini Konular Güncel ve Özgün yazılar, Makaleler buraya |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyin dostlar
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Âhir yolcusuyum.. Uzundur yolum, Sırtımda dikişsiz, bir beyaz tulum, Azık torbası boş, fakir bir kulum; Ben nasıl güleyim.. Söyleyin dostlar… Rabb’ime ezelde verilmiş sözüm; Dönmüşüm sözümden, gaflette gözüm. Huzura çıkmaya, kalmamış yüzüm; Ben nasıl güleyim.. Söyleyin dostlar… Putlar pazarında, satmışım dünü, Önümde çok çetin, bir hesap günü; Almadan elime, berât hükmünü, Ben nasıl güleyim.. Söyleyin dostlar… Kur’ân’da, Mahşeri anlatır Settar; Yollar kıldan ince, kapılar çok dar. Cennet güzel amma, cehennem de var; Ben nasıl güleyim.. Söyleyin dostlar… Cehennem ki o gün, doymaksızın yer, ‘Doldun mu?’ dedikçe, ‘Daha yok mu?’ der Bir ömür ağlasam, bu âyet yeter; Ben nasıl güleyim.. Söyleyin dostlar… O gün gelir, bölük bölük cümlesi, Sürülür ateşe, nankör zümresi. Kur’an’da var ki bir, Zümer Sûresi; Ben nasıl güleyim.. Söyleyin dostlar… Yüce Rabb’im, kullarına duyurmuş; Çok ağlayıp, az gülsünler buyurmuş. Vah ki; gafletimi yüzüme vurmuş; Ben nasıl güleyim.. Söyleyin dostlar… Son nefes, kapımı çaldı çalacak, Yarın belki sınav, bitmiş olacak, Korkarım.. Karnede zayıf kalacak; Ben nasıl güleyim.. Söyleyin dostlar… CENGİZ NUMANOĞLU
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|