|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Hertelden Her Telden Muhabbet Burada |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() Ayşegül1967 Şuan
![]() Son Aktivite: 01.07.2012 22:41
Tecrübe Puanı: 607
![]() |
![]() Basbakan Ìnönü saat 18.00 sularında Florya köşkü´nde Atatürk´ü ziyaret etmiş:
-Hayırdır Ìsmet..habersiz geldin?.. -Paşam,azınlık meselesi..konuyu Meclise getireceğiz..ne diyorsunuz? -Ìsmet bu gün geç oldu..yarın sabah erkenden gel,konuşalım. Ìnönü çıkınca Atatürk "bütün görevlileri" toplamış: -Sadece Laleler kalsın..bahcedeki diğer çicekleri sökün,atın..derhal..! Ìsmet Pasa sabah gelmiş,bahcenin "halini" görmüş ve görevlilere sormuş: -Ne oldu böyle? -Gazi Paşa Hazretleri emrettiler.söktük. Basbakan Inönü,Cumhurbaskanı Atatürk´ün odasına girmiş: -Paşam,bahçenin durumu nedir? -Azınlıkları söküp attım Ìsmet. Ìnönü "anladım" dercesine basini öne eğmiş: Atatürk: Ìsmet,ben "NE MUTLU TÜRKÜM DÍYENE" sözünü boş yere söylemedim.. kendini Türk hisseden herkes bu vatanın öz evladı..Ben hayatta olduğum sürece bu böyle bilinsin..ve sakın azınlıklar ile ilgili bir kanun çıkarılmasın. Anlamayanlara ve anlamak istemiyen vatan hainlerine.. Herşey TÜRK için..! TÜRK tarafından..! TÜRK´e göre..!! NE MUTLU TÜRKÜM DÍYENE..! |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Ayşegül1967'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|