|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MAHRUM ETTIN GURBET
Ne cok ozledim kekik kokulu yaylalarini Kartopu gibi sut kokan yavru kuzularini Ozledim kana kana ictigim buz gibi pinarlarini Mahrum ettin gurbet hemde aldin yillarimi. Ne cok ozledim koyumun tozlu camurlu yollarini Harmanda savrulan altin sarisi darilarini Daglarinin cam kokulu mis gibi havasini Mahrum ettin gurbet aldin omrumun yarisini. Ne cok ozledim ninemin helvasini tarhanasini Dalindan koparip yemeyi taze meyvalarini Ocakta pisen taze ekmek ve bazlamasini Mahrum ettin gurbet caldin omrumun yarisini. Ne cok ozledim bayramlarda buyuklerle biraraya gelmeyi Ozledim davullu zurnali coskulu kinalari dugunleri Tanidik tanimadik herkeze yurekten selam vermeyi Mahrum ettin gurbet aldin benden benligimi. Ne cok ozledim vatanimda huzurla sabah uyanmayi Demli bir cay yaninda taze simit yemeyi Geceleri yildizlari seyredip dilek tutmayi Mahrum ettin gurbet birak artik benim yakami. Ne cok ozledim minarelerden ezan sesini dinlemeyi Ozledim ay yildizli nazli dalgalanan albayragimi Cok ozledim vatanimin tasini hemde topragini Olunce koymayin beni burda vatanimda koyume kazin mezarimi.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
| Konuyu Toplam 6 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 6 Misafir) | |
|
|