Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas ' ımız Hakkında - Sivas Paylaşım > Sivaslı Önemli Şahsiyetler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Sivaslı Önemli Şahsiyetler Sivaslı Önemli Şahsiyetler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 06.11.2009, 20:48   #11
doğan bulut
Yasaklı
NO AVATAR

doğan bulut Şuan doğan bulut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.05.2010 04:13

Tecrübe Puanı: 0 doğan bulut FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ülkücülerin hayatı bambaşkadır ***

Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
siz nasıl ki hacca gidip sahtarkalık yapanları müslümanlığa mal ediyorsanız onlar da(sizin değiminizle) o çakalları ülkücülere mal ediyor doğan abi.. tamam kişilere takılmamak lazım ama camiayı karalayan da hakkında olumlu ya da olumsuz düşünülmesini sağlayan yine kişilerdir..

selametle

müslümanlık birkaçtane kişinin tekeli altında değil her hacı hocada dürüst değil her hacı hoca sağcıda değil solcu hacı hoca yokmu sen nasıl anlıyorsun ben anlaıyorumki müslümanlık birkaç kişden ibaremi bu konu yetrin ce sıkdı artık ben cevap vermiyeceğem ben hiç bir zaman ülkücüdür hacıdır hocadır diye bildiğim doğruları yazarım kimse alın masın ortalıkda örnekleri dolanıyo nasıl yok sayalım yani adam hoca ufuruk culuk altında neler yapıyo bunu yokmu sayalım hepsini kast eden kim bir kaçtane yavşakları camialara mal etmeyin demiyormuyum hala sen bikaç kişiyi müslümalara eşliyon
doğan bulut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)