Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas' a Yatırımlar ve Şirketler > Sivas' ta Yatırım
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Sivas' ta Yatırım Sivasa Yatırım, Sivas Yatırım

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 08.11.2009, 12:58   #24
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BOUN Şuan BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2014 22:40

Tecrübe Puanı: 794 BOUN isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Sivas 2009 Yatırım Rotası

Yukarıda bir arkadaşımızın bahsetmiş olduğu kafe, fast food restoranları, ve özellikle bir alışveriş merkezinin olmayışı Sivasımız için büyük eksikliktir. Ancak buradan somut bir gelişmeyi sizlerle paylaşmak istiyorum: Bu alandaki önemli bir eksiklik önümüzdeki yıl bir dereceye kadar giderilmiş olacaktır. Şu an Aksu'nun hemen kenarında bulunan, eski garajların bulunduğu araziye Sivas'ın gerçek anlamda ilk alışveriş merkezinin temeli bahar aylarında atılacaktır. Hem alışveriş merkezi, hem süper lüks konutlarıyla bu alana yapılacak olan yatırım şehrimizdeki önemli bir eksikliği giderirken, yukarıda bahsi geçen restoran, kafe ve eğlence merkezi gibi alanların da Sivasımıza kazandırılmasına vesile olacaktır.

Ancak genel olarak Sivasımızın 2009 yılını değerlendirdiğimzde son derece karamsar ve üzüntü verici bir tabloyla karşı karşıyayız. Ne yazık ki Sami Aydın'dan görevi büyük söylemlerle devralan belediyenin ilk sezon icraatlerinin sıfıra yakın olduğunu üzülerek görüyoruz. Maalesef belediyemiz 2009 yılında rutinin dışına çıkacak hiç bir icraatte bulunmamış, Sivas'ımıza artı değer olarak hiç bir proje ve yatırım kazandırmamıştır. İyi niyetinden ve temiz kişiliğinden hiç şüphe duymadığım Sayın Belediye Başkanı Doğan Ürgüp Bey'e buradan Sivas'ın kayıp bir yılını sormak istiyorum. Sami Aydın'ı eleştirerek buraya gelenlerin, bugün itibariyle proje ve artı hizmet noktasında henüz onun hayal dünyasına dahi yaklaşamamış olmaları ne kadar hüzün verici! Şehrimiz için ne kadar acı! öyle değil mi?

Belediye cephesinde bu durum yaşanırken iktidar partisi milletvekilleri cephesinde kopkoyu bir karanlığın hüküm sürdüğünü zaten yıllardır gözlemliyoruz. Bu sebeple bu adamlar hakkında daha fazla söz söyleyip çenemizi yormayalım. Allah hepsinin layığını versin.

Umarım 2010 yılı Sivas için yoğun sanayi, sağlık, eğitim, spor, tarım ve kültür yatırımlarının olduğu bir yıl olur. Herşeyden önce umarım Sivaslı kendi memleketine sahip çıkar, önce kendi memleketinde yaşamayı düşünür, önce kendi memleketini güzelleştirmek için savaş verir, önce yatırımını kendi memleketine yapar.

Konuyu Toplam 6 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 6 Misafir)