|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
02.01.2010, 23:44 | #1 |
Site Habercisi
Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 919
|
İmam Hatipliler Derneğinde 3. Genel Kurul yapıldı
Sivas İmam Hatipliler Derneğinin yeni yönetimi ilk toplantısını yaparak bundan sonra yapılacak olan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Geçtiğimiz günlerde dernek binasında olağan genel kurulunu yaptıktan sonra yeni yönetim kurulu ve kurucular kurulu ile ilk toplantısını yapan İmam Hatipliler Derneği Başkanı Samet Şimşek, dernek olarak bundan sonra yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. İkinci kez üyelerin desteği ile başkanlığa seçildiklerini ve büyük bir camiaya hizmet vermenin onuru ve gururunu yaşadıklarını belirten Şimşek, dernek olarak okulda maddi durumu iyi olmayan İmam Hatip liselerinde eğitimini sürdüren 120 öğrenciye öğlen yemeği verdiklerini, Üniversitelerde okuyan ihtiyaç sahibi 51 öğrenciye ise burs imkanı sağladıklarını, başarılı olup ta dershaneye gidemeyen 16 öğrenciye ise dershaneye gönderdiklerini söyledi. Yeni yönetim kurulu ve kurucular kurulu ile yeni dernek binasında sürekli toplantılar yapacaklarını vurgulayan Şimşek, “İmam Hatipliler Derneği olarak eğitime büyük önem veriyoruz. Derneğimiz aracılığı ile İmam Hatip Liselerinde okuyan öğrencilerimize farklı branşlarda kurslar düzenleyeceğiz. Yeni binamızda sohbet programları tertip edeceğiz. Yıl içerisinde tanınmış kişileri Sivas’ta misafir ederek panel, seminer ve konferanslar tertip edeceğiz” dedi. Hedefleri arasında İmam Hatipliler Derneğine yeni bir hizmet binası kazandırmakta olduğunu vurgulayan Şimşek, büyük bir camiaya hitap edildiğini ve çok amaçlı bir dernek binası kazandırmak için çalışacaklarını kaydetti. Her yıl mayıs ayında dernek olarak kermes düzenleyeceklerinin de altını çizen Şimşek, iki yılda bir imam hatipliler buluşmasını da gerçekleştireceklerini hatırlatarak, bu sene yapılacak olan İmam Hatipliler Buluşmasının 18 Temmuz 2010 tarihinde gerçekleştirileceğini ve hazırlıkların da şimdiden başladığını sözlerine ekledi. Yeni yönetim kurulunda başkanlığa Samet Şimşek ile birlikte, Genel sekreterliğe Recep Alim, muhasipliğe mali müşavir olan Y. Ramazan Fidan yeniden seçilirken, Başkan yardımcılığına ise Mehmet Nebioğlu seçildi. Üyeliklere ise Av. Mustafa Tamer, Hüseyin Emre Aktaş, Üzeyir Yıldırım, Ali Kozan, Nizamettin Karataş ve Arfi Işık getirildiler. |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|