Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 12.01.2010, 21:24   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 919 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Suşehri'nde İhtiyaç Sahibi Öğrenciler Yararına Kermes

Suşehri'nde, Kemalpaşa İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği tarafından okulda eğitimini devam ettiren ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes açıldı.

SİVAS (İHA) - Suşehri'nde, Kemalpaşa İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği tarafından okulda eğitimini devam ettiren ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes açıldı.

Kemalpaşa İlköğretim Okulu Çok Amaçlı Salonu'nda gerçekleştirilen kermes açılışa Kaymakam Yusuf Özdemir, ilçe Belediye Başkanı Sedat Sel, ilçe Emniyet Müdürü Aydın Batu, ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güler, okul müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve okul aile birliği üyeleri katıldı.

Kermeste açılış öncesi bir konuşma yapan Kaymakamı Yusuf Özdemir, kermesten elde edilen gelirin tamamen Kemalpaşa İlköğretim Okulu'nda eğitimini devam ettiren ihtiyaç sahibi öğrencilere kullanılacağından emin olunması gerektiğini vurgulayarak herkesi hayır yapmaya davet etti.

Daha sonra Kaymakam Yusuf Özdemir, Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel ve AK Parti İlçe Başkanı Sururi Koçali kırmızı kurdeleyi keserek kermesin açılışını yaptı.

Kermeste, ilçedeki ev hanımları tarafından yapılan gıda ve el işleri kermese katılanlara sunuldu.

Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)