|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Yiğido
![]() ![]() -aynur58 Şuan
Son Aktivite: 19.12.2010 10:15
Tecrübe Puanı: 584
![]() |
Belediye hakkındaki görüşlerim belediyeler aynıdır ve yerinde kalırlar,
iyi veya kötü olmasını yönetime gelenler yaptıkları çalışmalarıyla belirler. Yorumlarda ençok eleştirilen konular arasında ulaşım gelmekte ve bu sorunun temelleri önceki yönetimle atıldı, en iyi çözümü tabi ki raylı sistemden geçmekte ama Sivas belediyesinin bunun altından kalkıp mevcut yatırımı şehire çekebileceğini (hangi partiden olursa olsun) sanmıyorum. otobüslerin büyütülmesinden ve en azından birkaç güzergahta (özellikle üniversite ve kümbet) minibüs seferlerinin konmasından geçeceğini düşünmekteyim. şehir içi trafiği akışkan değil buna çözüm olarak halkın yaya olarak yogun bulundugu parklar ile alışveriş yapacagı güzergahların belirli saatlerde trafige kapatılıp alternatif güzergahların düzenlenmesi gerekir. hiçbir proje yapılamıyorsa dahi şehirler arası otogarın mutlaka ve mutlaka yenilenmesi gerekir yer olarak yapılacağı söylenen ancak hiçbir zaman yapılmayacak olan şeker fabrikasının arazisi olabilir. park bahçe mesire yerlerinin kızılırmak kenarına kaydırılarak bu atıl yerlerin ıslah edilerek değerlendirilmesi, son olarakta Sivas'a gerek yerel, gerekse merkezi yönetim tarafından hangi yatırımların yapılacağı, ne aşamada olduğu, hangi yatırımların yapılmayacağını sadece söylentiden ibaret olduğu, ilk ağızdan gerek yazılı gerekse görsel basın aracılığıyla halka duyurulması. Sn. Belediye Başkanına gelince de stajı bitince iyi işler yapacağı ve Sivas'a gerçekten faydalı olacağı inancımı hala korumaktayım. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar -aynur58'e Teşekkür Ediyor... |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|