|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Spor Haberleri- Sivas Amatör Takımları - Diğer Sporlar Spor Haberleri |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
25.01.2010, 14:11 | #1 |
Site Habercisi
Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 926
|
Gençlikspor bu kez çok farklı
Gençlikspor bu kez çok farklı
Hentbol liglerinde mücadele eden tek Sivas ekibi Gençlikspor Bayan Hentbol Takımı, geçen Cumartesi deplasmanda karşılaştığı Amasya Atatürk Lisesi’ne 15 sayı fark atarak yendi. Bu sezon Bayanlar 1. Ligi (B) Grubu’nda mücadele eden Gençlikspor, ilk maçını Artvin Arhavi deplasmanında yaptı ve bu maçtan galip ayrıldı. İkinci maçında grubunun güçlü takımlarından Samsun Ted Koleji’ni Sivas’ta konuk eden Gençlikspor, bu karşılaşmada yenildi. Bu mağlubiyeti kısa sürede unutan Gençliksporlu bayan hentbolcular geçen Cumartesi günü ise Amasya Atatürk Lisesi’nin konuğu oldu. Karşılaşmaya iyi başlayan ve maç boyunca rakibinden üstün bir performans sergileyen temsilcimiz, mücadeleyi 34-19 kazanmayı bildi. Deplasmanda alınan farklı galibiyeti değerlendiren deneyimli antrenör Doğan Ardahanlı, “Baştan sona üstün oynadığımız maçı 15 sayı farkla kazandık. Oyuncularımı kutluyorum. Hedefimiz grupta şampiyon olmak. Bunu başaracağımıza inanıyorum” dedi. Hafta sonu takımla birlikte Amasya deplasmanına giden kulüp başkanı Mehmet Özlü’de “Hentbolda Sivas’ın tek temsilcisi olan Gençlikspor, yoluna devam ediyor. Amasya karşısında iyi mücadele ettik. Bunun sonucu olarak ta farklı galibiyet ettik. Başta teknik heyet olmak üzere bütün oyuncularımızı kutluyorum” şeklinde konuştu. Gençlikspor bu galibiyetle puanını 4’e yükseltti. Hürdoğan |
Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir) | |
|
|