|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
05.02.2010, 12:16 | #1 |
Site Habercisi
Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 919
|
Kahramandık düşman olduk
Açıklamaları talihsiz buldum, Çöküşün nedeni "O" veya "Bu" demem biz şerefli insanız bize yakışmaz" ÖZÜR BEKLİYORUM Bülent Uygun Spor Ajans'a verdiği Demeçte kendisi hakkında söylelnenlere bir anlam veremediğin, Sivassporu vasat bir durumdan alıp futbolcularının ve kendinin azmi ile takımı Türkiye sınırlarını aşan bir noktaya getirdiğini söyledi. Bu davranışı için taraftar ve zamanın yöneticilerinin kendisini Kahraman İlan ettiğini bu başarının UEFA tarafından bile takdir gördüğünü söyledi ve " Bu kahramanlık destanımızı nasıl hiçe sayanlar . Bu açıklamaları talihsiz buldum, Ben çöküşün nedeni o ya da bu sağladı demem, Biz şerefli insanız, bu bize yakışmaz" dedi. Uygun Türk sporundak son durumla ilgil olarakta "Biz hakikaten anadolu futbolu için kahramanlık destanları yazdık, Ben kendim için söylemiyorum. Ertuğrul Sağlam ve Tolunay Kafkas'ta aynı yolda ilerlemektedir. Bizi nasıl eleştirip leke sürerler. Ama benim futbolcularımın yakalamış olduğu başarıya leke süremezler. Buna Türk milleti İzin Vermez Özür Bekliyorum" Sivaspostası |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|