|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Sivaslı Önemli Şahsiyetler Sivaslı Önemli Şahsiyetler |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#17 |
|
Yiğido
![]() ![]() avcınınoğlu Şuan
Son Aktivite: 12.09.2015 23:04
Tecrübe Puanı: 613
![]() |
BU ÇAĞRIM SANADIR
bir damla su gönder bana eğer gönderebilirsen ana sütü gibi temiz olsun bir damlası karadeniz bir damlası ak deniz olsun bir avuç toprak gönder bana edirne koksun ağrı koksun her zeresi burcu burcu TÜRKİYE koksun anadoludan çağrı koksun bir dilim ekmek gönder bana yiyince lezzetini hissedeyi bereketini hissedeyim köy köy memleketimi hissedeyim bir demet çiçek gönder bana rekleri sarı kırmızı beyaz ve mavi olsun reyihasi estetiği semavi olsun bir tutum sevda gönder bana vesel garanı yunusenre nı sevdasından olsun mevlananın mevlasından olsu n sevdaların hasından olsun bir rüya gönder bana yürürken otururken güneşi ayı seyredeyim aradan kaksin tüm perdeler mevlayı seyredeyim bir damla alın teri gönder bana yazdıgın şiiirleri gönder bana okumaya ihtiyacım var bu memleketin ve dünyanın senın gibilere ihtiyacı var BÜYÜK DAVA ADAMİ MEKANIN CENNET OLSUN MUHAMMET MUSTAF SALALLAHU ALEHHİVESELLEM ŞEFAATÇIN OLSUN |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı avcınınoğlu'e Teşekkür Ediyor... |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|