Alıntı:
Sabiha Serin Nickli Üyeden Al?nt?
Ulusca Tarih kitaplarının bir kez daha okunmasını öneriyorum.
Ülkemizin kurtuluşunda bunca emeği olan İsmet İnönü'ye türlü kusur bulanlar yakında Uluönder Mustafa Kemal Atatürk'üde eleştirmeye başlarsa hiç şaşmam.
Öyle bir ülke olduk ki hazmedemediğimiz her kim olursa olsan kusur arayacak mutlaka birşeyler buluyoruz. Geçmişte bizler için, Ülkemizi,n kurtuluşu için vatan uğruna canını siper eden bütün kahramanlarımızı minnetle anıyorum. İyiki bugünleri görmüyorsunuz. Ulus olarak öyle nankör olduk ki kemiklerinizi sızlatanlara YAZIKLAR OLSUN ..
.Yattığınız yer cennet olsun.
|
Sabiha Hanım yaptığınız çıkarımı yanlış buluyorum. Atatürk'ü sevmenin yolu İsmet İnönüyü sevmekten mi geçiyor?Şu an bile İsmet İnönü'yü Atatürkten ayrı düşünemiyorsunuz. Bu da onu dokunulmaz kılıyor değil mi?
Atatürk'ün ölümüden sonra Atatürk posterlerini indirip kendilsininkileri astıran yine İsmet İnönü değil miydi?Bizim İsmet İnönü'ye olan sevgimizden önce İsmet İnönü'nün Atatürk sevgisini sorgulayın. Onun Atatürk'e olan sevgisi de bana hiç samimi gelmiyor..
Kurtuluş SavaşımızIN nice isimsiz kahramanları .Dünyada şanınız yüceltilmedi, ahirette yeriniz cennet olsun..