|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tulina Şuan
![]() Son Aktivite: 27.03.2011 19:17
Tecrübe Puanı: 991
![]() |
![]() Çokta biriktin sen
Köpürdü Buz mavi rengine lodosu çalıp Alıp gidesi var beni Yakamoz seslerine çığlığımı katıp. Sussam beni yiyeceğim içimde Bağırsam mavinin bakirliğini. Hadi otur da şimdi Aşkın kelamını yaz kumsala Seni yaz… Kurşun kalem kırık Kayaya vurmuş üç beş nemli kâğıt. Hafızama karalasam harfleri Aklım sende yitik. Çokta biriktin sen… Martı kulaklarına söylesem kafiyeleri Çekip gidecek bir simit peşinde. Sandalcıda zil zurna sarhoş Dinlemez ki, dinlese de sarmaz onu bu aşk muhabbeti Sokacak gırtlağıma zorla Koca bir şişe şarabı O ağlayacak Ben efkârını çizeceğim maviye. Ne sarhoş olmak istiyorum Ne sandal ile oynaşmak Tüketmem bir kolyoza Yüreğimde biriken binlerce harfi. Çokta biriktin. Avuçlarımla yazsam kumsala Gurup zamanı şimdi, ay gölgelerinde gözükmez ki Yıldızlara nöbet tuttursam Dalgalar Şimali dinlemez ki. Korkum var Yutacak yakamoz sana dair şiirleri. Nereye karalasam ki Sensiz çıplağım şu koca kumsalda. Ne kalem var Ne parşömen Çokta biriktin sen…
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı tulina'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |