|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#30 | |
Yiğido
![]() ![]() sivaslibozo Şuan
![]() Son Aktivite: 27.05.2013 11:49
Tecrübe Puanı: 721
![]() |
![]() Alıntı:
Özel Güvenlik Maaslari gercekden cok az, hem Almanyada hemde Türkiyede böle. Sanma ki burda Özel güvenlikciler iyi kazaniyor.Ayin sonunu zor getiriyor adamlar...belki Türkiye nin sartlarina göre iyi kazaniyorlar, ama buranin sartlari icin cok cok cok az. Ama bu bence bahane olmamali, eger aldigin maasi begenmiyorsan is den cikarsin kardesim, istersen tüm Sivas Issizlikden kirilsa bile. Ya aldigin Maasla isini dogru dürüst yaparsin, yada birakirsin...Simit vs satarsin bi sekilde gecimini saglarsin. Riski veren Allah ![]() Ben acikcasi birakmayi düsünüyorum bu isi, veya kendi Güvenlik sirketimi kurmayi....dogru düzgün bi yasal düzenleme gelmeden bu Özel Güvenlik olayina , yapilmasi mantiksiz bir IS. Aldigin Maas cekdigin Cileye degmiyor. Avrupa hicbirzaman Türkiyeden daha Modern olmadi, Modernlikden kastin ne ??? Orani burani acip gezmek mi? Cagdaslik dedigin IRKCILIK mi??? Adamlar firsatini bulsa bi kasik suda bocucak Türkleri...bumu cagdas Avrupa??? Cogu Türkiyedekiler burdaki sosyal haklari begeniyor, ama bizim o sosyal haklardan yararlanabilmemiz icin her ayin massimizin bilmem yüzde kacini verdigimizi bilmiyor, veya calisan adamin maaasindan calismayanin cebinin doldugunu....!Normal isci oldugun zaman bi doktorda veya hastanede ikinci sinif insan muamelesi yapildigini bilmiyor.bosuna dememisler DAVULUN SESI UZAKTAN KULA HOS GELIR diye.. ![]() @ Islam Kardes Metnimi begendine sevindim Allah razi olsun ![]() Yanliz bizim burdaki kullandigimiz klavyede Türkce harfler yok. Onun icin bazi kelimer sana yanlis veya tuhaf gelebilir.Bende farkindayim ama elden ne gelir? Sen Almanyada dogup büyümüs, ve komple okul hayatini burda sürdürmüs benim yasimda bir gurbetci bul, ve benim yazdiklarimin 4 DE 1 ni yazsin ben Horaz kesicem... ![]() Birak yazmayi okuyup izah etsin ben vatandaslikdan cikicam ![]() Gecen TV de gördüm , adam Türkiyenin baskentini Adana saniyor.. ![]() ![]() Selametle kalin. SAYGI ve Sevgilerle Sivaslibozo
![]() ![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sanal sohbet neden tehlikeli? | seva | Arşiv | 2 | 26.03.2008 11:29 |