|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabiha Serin Şuan
Son Aktivite: 21.05.2014 18:16
Tecrübe Puanı: 880
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
YRD.DOÇ.A.YAŞAR SERİN’DEN “HAYAT AĞACI”
KONSEPTLİ YAĞLIBOYA RESİM SERGİSİ Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Üyesi Sivas'lı Yrd. Doç. A.Yaşar Serin 24 Mayıs 2010 Pazartesi günü Saat:12.00 de Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Kültür Merkezi Sanat Galerisinde yağlıboya resim sergisi açıyor. Sergide; Türk kültürünün özgün örneklerinden olan 35 adet “HAYAT AĞACI” konulu yağlıboya, runik yazılı Hayat Ağacı ve Sivas’lı ozan “Aşık Veysel” den iki adet eser yer almaktadır. Bugüne değin 15 adet kişisel, 20 ye yakın karma sergide yer alan Serin, Yurt dışında ve içinde resmi ve özel koleksiyonlarda eserleri bulunmaktadır. Yurt dışında ve içinde organize edilen 6 adet bilimsel kongrelerde sunumu, bilimsel yayınlarda 3 adet uluslar arası bildirisi ,üç adet de yurt dışında sergisi bulunmaktadır. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sanat Galerisindeki bu sergisinde Sivas’taki Selçuklu eserlerinde bulunan “HAYAT AĞACI” örgesini ana tema olarak konsept oluşturarak özgün birçok örnekler sunmaktadır. 24-26 Mayıs 2010 tarihleri arasında açık olan sergiye tüm sanat severler ücretsiz olarak davetlidir. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı Sabiha Serin'e Teşekkür Ediyor... |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|